Kılıçdaroğlu'nu Savunan Erdoğan

AK Parti Yalova Danışma Meclisi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti sert bir dille eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nu Savunan Erdoğan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun günah keçisi ilan edildiğini ve yalnızlığa itildiğini belirten Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler. 'Gel bakalım Muharrem' dediler ve FETÖ taktikleriyle tasfiye ettiler.

Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek, CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi demlemek oldu" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’a hep vefa adamı derler ya… Bir dönem partide görev yapan, milletvekili, Belediye başkanı, il başkanı ya da farklı görevlerde bulunmalara, bu görevleri sonlanınca Genel Merkez teşkilatlarında görev vererek onure eder ya..

Erdoğan bu kez kendi partisi değil, uzun yıllar ana muhalefet lideri olarak en büyük rakibi Kılçdaroğlu’na da vefa gösterip yalnızlığa terk edilmesine sitem etmiş.

İşte bu yönü, bu vasfı, bu karakteri ve her zaman mazlumun yanında yer alması Erdoğan’ı yenilmez kılıyor.
İşte bu sebeple ekonomik zorluklar yaşansa ve insanlar birçok alanda mağduriyet yaşasa da bu kalbe, bu yüreğe ve bu merhamete oy veriyor.

Kılıçdaroğlu  bile bir gün ezeli rakibi Erdoğan’ın kendisini daha iyi anlayıp savunabileceğini hayal etmemiş, aklından  bile geçirmemişti.

İyi Parti’nin  eninde  sonunda gelip katılacağı parti Ak parti anladık da Kılıçdaroğlu’nun da bir gün Ak Partili olma ihtimalini “imkânsız” notuyla  “mümkün” hanesine yazdık.