Kılıçdaroğlu'ndan Ücretsiz Danışmanlık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günün birinde çıkıp 'Emeklilere her bayram ikramiye vereceğiz' diyecek Ak Parti bunu hayata geçirecek.

Kılıçdaroğlu'ndan Ücretsiz Danışmanlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu, “Kamuda taşeron işçilere kadro vereceğiz” diyecek, Ak Parti bunu yapacak.

 Kılıçdaroğlu, “Kamudaki sözleşmelilere kadro verilecek” diyecek Ak Parti bunu yapacak.

Ve son olarak Kılıçdaroğlu, öğrencilere seslenip “KYK borçlarınızı ödemeyin, biz geldiğimizde bu borçları sileceğiz” diyecek ve Ak Parti yine harekete geçecek.

Ak Parti gibi halkı ve onun duygularını en iyi okuyan ve geçmişte öncü ve vizyoner bir siyaset tarzı ile yönetim sergileyen bir partiye yakışıyor mu Kılıçdaroğlu’nun izinden gitmek O’nu referans almak.

Sorun Kılıçdaroğlu’nun izinden gitmek ve ondan proje çalmak meselesi değil. CHP gibi bugüne kadar halka ve topluma bu kadar yabancı bir parti bile halkı çok güzel dinliyor, okuyor, toplumda öne çıkan problemleri gündemine alıyor ve bunlarla ilgili bir proje ortaya koyuyorken Ak Parti’nin hep geriden gelmesinin izahı nedir ve bunun siyasi yorumu nasıl yapılabilir lütfen siz söyleyin.

KYK borçlarının silineceği açıklamasının  üzerinden birkaç gün geçmeden, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili olarak, ''Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır. Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak.'' dedi. Buyurun buradan yakın!...

Ey Bakan! Madem böyle bir sorun vardı ve sizler görüp  böyle bir çalışma hazırlığındaydınız, Kılıçdaroğlu’nu mu beklediniz bunu açıklamak için.

Bu ne öngörüsüzlük. Ne duruma düşürüyorsunuz Ak Parti ve Erdoğan’ı farkında mısınız? Halkın gönlünde yeşeren ve 20 yıldan beri sayısız hizmetleri ve radikal dönüşümleri hayata geçiren bir Ak Parti’ye yakışıyor mu  Kılıçdaroğlu’nun takipçisi olmak?

Kılıçdaroğlu, çok dâhiyane bir çalışma yapmıyor. Halka “En çok neden şikâyetçisiniz” diye soruyor gelen cevaplara göre politika belirliyor.

Bunları görmek ve adım atmak için her defasında Kılıçdaroğlu’nu bekleyecekseniz partinin tüm halkla ilişkiler ve ARGE birimlerini kapatın, anlaşmalı olduğunuz tüm anket ve kamuoyu şirketlerini kovun. Hele hele parti genel merkezi ve külliyede halktan kopuk ve takıldıkları lüks mekanlardan görüntü paylaşan danışmanların hepsinin işine son verin ve tüm bu hizmetleri ücretsiz CHP’den alın. Hem daha ekonomik, hem daha pratik…