Kılıçdaroğlu Elazığ'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü geleceği ilimizden Salı   günü ayrılacak.

Kılıçdaroğlu Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Eylül Pazartesi günü   Partisinin grubunu toplayacak olan Kılıçdaroğlu’nun, 20 Eylül salı günü ise İBB tarafından temeli atılacak Gazi EML’nin temel atma törenine katılacak.

Bu programları yanında halkımızla da buluşacak Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretleri de yapacak.

Kılıçdaoğlu’nun Elazığ ilgisi sadece kendisinin de bu bölge insanı olması ve liseyi ilimizde okuması değil elbet. Bunlarla birlikte 41 yıl sonra Elazığ’da kazandığı bir milletvekilini ittifak oyları olmadan da kazanmak hatta sayıyı ikiye çıkarmak istiyor Kılıçdaroğlu.

Gürsel Erol ile yakalanan rüzgarın daha artırılması ve farklı siyasi cenahlardan da oy kazanmak hedefleniyor.

İşte CHP bu beklentilerini sandıkta somut hale getirip iki milletvekili ile Elazığ’ın siyasi geleneğinde bir devrim yapmak istiyor.

Salı günü  İBB tarafından yapımı üstlenilen okulla birlikte Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin yapacağı ve ilimize kazandıracakları okullarla bunu tescillemek ve perçinlemek istiyor.

Kısaca CHP, Elazığ’ı kazanıp daha çok hizmet etmek istiyor.Bu çerçeve de Kılıçdaroğlu ilimiz için önemli bir şanstır.  Kılıçdaroğlu’nun Elazığ programına olan ilgi ve teveccüh bunun emaresi olacaktır.

Grup toplantısını ilimizde yaptığı ve 124 CHP milletvekili yanında çok sayıda parti yetkilisinin ilimizde topladığı için Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyor ve şehrimize hoş  geldiniz diyoruz.

Yine ilimize büyük bir okul ve kampüs  kazandırdığı için Kılıçdaroğlu’na ve tüm bunların yaşanmasına vesile olduğu için de İlimiz CHP milletvekili Gürsel Erol’a  teşekkür ediyoruz.