Kılıçdaroğlu, Ağırlıklarından Kurtuldu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda 'Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak peş peşe paylaşımlar geldi.

Kılıçdaroğlu, Ağırlıklarından Kurtuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu’nun bu sorusuna ilk cevap İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayız" ifadesini kullandı.

ABB Başkanı Yavaş da bir paylaşım yaparak, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını verdi.

Bu iki cevap Kılıçdaroğlu’nu oldukça rahatlattı belki ama 6’lı masanın diğer liderlerini oldukça tedirgin etti.

Kılıçdaroğlu’nun sorusu ve iki potansiyel Cumhurbaşkanı adayından gelen olumlu yanıt ile 6’lı masa liderlerine; “Ben kendi parti içimdeki sorunu çözdüm ve artık tek aday benim, sıra sizde” mesajını veren Kılıçdaroğlu’na  başta “Bizim gönlümüzden Mansur Yavaş Geçiyor” diyen İyi Parti lideri Akşener olmak üzer diğer liderlerden nasıl bir cevap gelecek merak konusu oldu.