KEBAN DEĞİŞİYOR

Keban ilçesi Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın yaptığı çalışmaları Hakimiyet Gazetesi araştırdı. Keban'da önemli hizmetlere imza atan Başkan Atlı, ilçenin kalkınması için mücadelesini sürdürüyor.

KEBAN DEĞİŞİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığ’ın Keban ilçesinde AK Parti'den aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olarak seçimlere girerek kazanan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, çalışmalarına devam ediyor.

 

ÇALIŞANLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Türkiye'nin ilk başörtülü kadın belediye başkanı olarak bilinen Keban Belediye Başkanı seçilen Fethiye Atlı,ilçesinin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsam da  Keban Belediyesin de çalışan işçilerine maaşlarına yüzde 40 zam yapılmasına öncülük etti.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fethiye Atlı,’’ Keban Belediye Personel Hizmetleri şirketi ile Hak-İş Konfederasyona bağlı Hizmet iş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalanmıştır.Çalışan personellerimize %40 zam yapılmıştır.Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.’’dedi.

 

TEMİZ BİR KEBAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Keban Belediyesi havaların ısınması ile birlikte Keban’da cadde ve sokakların daha temiz olması için çalışmalarına başladı.Vatandaşların rahat ve temiz bir ortam da yaşamaları için çalışan ekipler,cadde ve sokakları yıkıyor.

Başkan Atlı ise yaptığı açıklamada,’’ Belediye Personelimiz İlçe merkezimizdeki cadde, sokak ve kaldırımlarımızı yıkayarak temizliğini yaptılar; personelimin ellerine sağlık. Temiz bir Keban için çalışıyoruz.’’dedi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Keban ilçesinde uçkun,sivrisinek ve karasinek ile mücadele de aralıksız devam ediyor.Keban Belediyesine bağlı ilaçlama ekipleri,ULV makinasıyla ilaçlama yapıyor.

Başkan Atlı’nın özellikle ilaçlama konusunda titiz olduğunu ifade edilirken,yaptığı açıklamada ise,’’Belediyemizin uçkun, sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmamiz ULV makinamiz ile bugün başlamıştır. Haftada 2 gün çalışma sürdürülecektir.’’dedi.

 

“KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE YÖNELİK PROJELERİMİZ OLACAK”

Atlı, “Eksik ve yarım kalan projelerimiz  var.Bunları inşallah tamamlayacağız. Kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimiz olacak. Nasip olursa onları da hayata geçireceğiz”dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN PROJESİNİ KEBAN’DA HAYATA GEÇİRDİ

Elazığ eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bebek sahibi olan ailelere ziyaret gerçekleştirerek hediye vermesi projesini,Başkan Atlı’da Keban’da hayata geçirdi.

Keban’da bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Başkan Atlı,bebeklere çam sakızı çoban armağanı hediyeler veriyor.

Başkan Atlı’nın yaptığı bu ziyaretler,aileler tarafından da büyük bir takdir ile karşılanıyor.

KEBAN’DA YÖRESEL PAZAR

Başkan Fethiye Atlı’nın  Değirmenbaşı Mahallesi Çırçır Şelalesi Yolunda kurulan pazar, yaz sezonunda hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, yerel ürün ve kaynakları kullanıp değerlendirerek, hem yoksul insanlara istihdam sağlamak hem de hijyen kurallarına göre üretilen yöresel ürünlerin tüketiciye daha kolay ulaşmasını sağlamak için Yöresel Ürünler Satış Yeri Projesi yaptıklarını belirtmişti.

 

GÜZERGÂHLAR IŞIKLANDIRILDI

Başkan Fethiye Atlı ayrıca,Keban’ın yaz aylarında yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekme için de ışıklandırma çalışmaları yapıyor.

Keban Jandarma ve Fırat Köprü yolu güzergahı karanlık olmasından dolayı tehlike oluşturduğu için ışıklandırılması yapılmıştı.Ekipler yine çalışmalarına devam ederek,ışıklandırma eksikliği yaşanan bölgeleri tespit etmeye devam ediyor.