Kaymak: Gençlerimize Sahip Çıkalım!

23 Elazığ FK Onursal Başkanı Hasan Kaymak, düzenlediği basın toplantısıyla altyapının önemine vurgu yaparak, 'Elazığ gençliğine sahip çıkmalıyız' dedi

Kaymak: Gençlerimize Sahip Çıkalım!

TFF 3. Lig temsilcilerimizden 23 Elazığ FK’da Kulüp Onursal Başkanı Hasan Kaymak basın toplantısı düzenledi. 40 yıl Avrupa’da yaşadığını ve Elazığ gençliğine hizmet adına 3 yıldır Elazığ’da kulüp yönettiklerini kaydeden Kaymak, birlik – beraberlik içinde gençlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

“YALNIZ BAŞIMIZA GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKAMAYIZ”
Elazığ gençliği adına 3 yıldan bu yana mücadele ettiklerini söyleyen Hasan Kaymak, “Mücadelemize son hız devam edeceğiz. Elazığ’ın belirli kitlelerini yanımızda görmek istiyoruz. Elazığ gençliği için spor dallarında ne gerekiyorsa bunu yapmaya hazırlanıyoruz, o yüzden herkesi yanımıza davet ediyor ve  desteklerini bekliyoruz ki bu hedefimizi başaralım. Yalnızlık Allah'a mahsustur, yalnız kalmayalım, bizim yalnız başımıza gençliğe sahip çıkmamız mümkün değildir, yetiştiremeyiz o yüzden gün birlik olma günü. Gençlerimiz nerede olursa olsun sahip çıkmamız lazım, sahip çıkamadığımız gençlerimiz bu bizim bir kaybımızdır.  Bütün spor kulüplerine tavsiyemdir, ellerinden gelen bütün imkanlarını gençler için kullanmalarını rica ediyorum bu çağrım Elazığ’da bulunun tüm spor dallarının kulüp başkanlarına” dedi.

BİRLİK ÇAĞRISI
Birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Kaymak, “Halbuki gençlerimize sahip çıksak Elazığ çoktan büyük şehir olmuştu. Sokakta gençlerimizle sık sık karşılaşıyorum kötü alışkanlıklara yönelmiş durumdalar, biz bu durumlar yaşanmasın sağlıklı bireylerimiz olsun diye çaba sarf etmeliyiz. Ben illa spor olsun demiyorum, iş insanları, esnaflar alıp yanlarına bu gençleri yetiştirsin diyorum. Bugün bizim Elazığ'da 40-50 bin sporcumuz olsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Karadeniz taraflarına baktığımız zaman spor kulüpleri aşağı yukarı 1. sırada duruyor ve gelişmeye devam ediyor ve aynı zamanda ekonomik açıdan da gelişmeye devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“AKLIM HEP MEMLEKETİMDEYDİ”
Bölge olarak sporda geride olduklarını kaydeden 23 Elazığ FK Onursal Başkanı Hasan Kaymak, “Kendi şahsi çıkarlarımızı ve menfaatlerimizi düşünmeyelim, kendi gençlerimizi düşünelim. Bu saatten sonra biz olsak ne olur olmasak ne olur ama gençliğimizi güzel bir şekilde yetiştiremezsek maalesef dönem olarak daha fazla geriye doğru gitmeye mahkum kalacağız. Bölge olarak spor alanında gerideyiz, ticarette gerideyiz her alanda gerideyiz, çünkü mücadelemiz yok. İmkanlarımızı kullanmıyoruz. Ben bir Elazığlı olarak 40 seneye yakındır Avrupa'dayım ama aklım fikrim hep kendi memleketimdeydi. Gün birlik olma ve gençliği koruma günüdür. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.