Karamollaoğlu Bırakıyor

İyi Parti'den sonra siyasette değişim rüzgârları, Saadet Partisi ile devam ediyor.

Karamollaoğlu Bırakıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinde umduğunu bulamayan Saadet Partisi'nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, görevinden istifa etmeye hazırlanıyor. 30 Ekim 2016'da, Atatürk Spor Salonu'da gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde 891 oyun 871'ini alarak genel başkan seçilen Karamollaoğlu’nun, görevi bırakmak için kongreyi beklediği ifade ediliyor.

Saadet Partisi’nde seçim sonrası ilk Genel İdare Kurulu toplantısı, il başkanlarının da katılımıyla bu hafta sonu gerçekleşecek ve Karamollaoğlu’nun durumu ve partinin bundan sonraki süreçte izleyeceği yol üzerine geniş kapsamlı değerlendirmeler yapılacak.

Temel Karamollaoğlu’ndan sonra boşalacak olan genel başkanlık koltuğu için henüz bir netlik olmasa da Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’ın adı parti içinde öne çıkıyor. 

Saadet Partili il Başkanlarının toplantıda kendileri yerel seçimlere çok iyi hazırlansa ve çok güzel projeler hazırlasa da Karamollaoğlu’na halkın bakış açısı sebebiyle oy alamadıklarını ifade etmesi ve genel başkanlığın değişmesinin artık kaçınılmaz bir hal aldığını ifade edip değişim taleplerini üst perdeden dile getirecekler.

Saadet Partisi, yeni döneme yeni genel başkanla girmesi halinde yeni bir heyecan yakalayabileceği gibi halkın hafızasına kazınan 6’lı masa görüntüleri de silinmiş olacak. Ve Saadet’e yeni bir Birol Aydın ışığı doğacak.