Kanal 23'ün 29. Yılı

Televizyon yayıncılığında şehrin ilk göz ağrısıydı Kanal 23. 29 yıl önce İbrahim Taşel'in öncülüğünde ocak ayının soğuğuna rağmen bir cemre şehrin kalbine düşen ve bir daha çıkmayan kanal 23'e şüphesiz birçok kişinin emeği, katkısı ve fedakârlığı oldu.

Kanal 23'ün 29. Yılı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Usta ve deneyimli gazeteci dostumuz Arif Çakmak hep vardı bu güzide kuruluşun harcında, mayasında ve her şeyden önemlisi de yayın ilkeleri ve mesleki etik anlayışında…

 Birçok gencimiz Kanal 23’te başladığı mesleğini daha ötelere taşıyarak önemli noktalara geldiler. 

Yine birçok gencimiz de bu güzide kurumdan edindikleri deneyimlerle farklı mesleklerde olmalarına rağmen başarı hikâyeleri yazdılar.
Arif Çakmak, Murat Varol, Murat Uyman, Vehbi Coşkun, İbrahim Menengiç,  Yunus Üstündağ ve şimdi aklımıza gelmeyen çok sayıda önemli isim,  Kanal 23’ün dönemsel yöneticiliklerini başarıyla yaptılar ve şehrin medya tarihine geçtiler.

Yine bu kuruma yıllarını veren çok sayıda kameraman ve teknik elamanı anmadan geçmek olmaz. Onların zor şartlar altında nasıl efsane işler ortaya çıkardığını  bu şehrin insanları unutmaz.

1994 yılında atılan maya tuttu ve Kanal 23, yayın hayatındaki ilk günkü çizgisini bozmadan, şehrin çıkarlarını ve halkın menfaatlerini korumakla birlikte milli ve manevi değerlerimize olan hassasiyetiyle, kültürel zenginliklerimize sahip çıkmak gibi ulvi bir gayeye hizmet etmenin de onur ve gururla hep gönüllerde.

Bu vesile ile Hakimiyet ailesi olarak,  Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat, Yönetim kurulu üyesi Burak Soylu’ya, ilkeli duruşu ve samimiyetiyle halkımızın sevgisini kazanan Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak ile kurumda çalışan tüm program yapımcısı ve teknik birimlerde görev yapan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, 29. yayın yılının kendilerine sağlık ve başarı getirmesini diliyoruz.