KANAL 23' E GEÇMİŞ OLSUN

KANAL 23' E GEÇMİŞ OLSUN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal 23 televizyonu, Metin Eren Erol’un Genel yayın yönetmenliği görevine getirilmesinin ardından önemli projeleri hayata geçirmekle birlikte birçok yenilikleri medya dünyamıza tanıştırma yönünde atak bir yapıya büründü.

Klasik bir yerel televizyon kanalı olmasından çok öte ülke sorunlarına ve ulusal meselelere de parmak basan yayınları, özel programları ve  tartışma programları ile fark oluşturan kanal 23 televizyonu “doğa için keşfet” programı ile de oldukça ilgi topluyor.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın şehrin saklı kalmış güzelliklerinin keşfedilerek turizmin hizmetine sunulması çalışmalarına da ses ve soluk veren ve yapımcılığını da sevgili genel yayın yönetmeni Metin Eren Erol’un gerçekleştirdiği “Doğa İçin Keşfet” programlarının son çekimlerinde bir yol kazası yaşandı ve arkadaşlarımız Keban’da henüz keşfedilmemiş bir mağarada çekim yaparken mahsur kaldılar.

Basın sektörünün en zorlu ve riskli çalışma sahası olduğunu söyleyenlerin ne kadar haklı oldukları bu olayla bir kez daha tescil edildi. Meslek aşkı ve memleket sevdasıyla yaptıkları çekim esnasında zorlukla indikleri mağaradan çıkamayarak mahsur kalan Kanal 23’ün gayretli ve özverili personelinin imdadına Dağcılık Kulübü yanında AFAD ekipleri yetişti.

Tabi olayın duyulması ile birlikte tüm şehir ve şehrin yöneticileri beraber olay yerine intikal ettiler ve çok şükür ki keşfettikleri mağarada mahsur kalan arkadaşlarımız kurtarıldılar.  Bu müjdeli haberden sonra şehir derin bir nefes aldı.

Mesleğin zorluğu yanında Kanal 23 ekibinin görev aşkı ve yeni ve farklı bir şeyler ortaya koyma azmini tebrik ediyor, yaşadıkları bu olaydan dolayı da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.