Kaldırım ve Ağar'dan Elazığspor paylaşımı

Elazığspor'un Karabük deplasmanında aldığı galibiyet sonrası, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Milletvekili Tolga Ağar paylaşımda bulundu

Kaldırım ve Ağar'dan Elazığspor paylaşımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’un deplasmanda Karabükspor’u mağlup ettiği maçın ardından Vali Çetin Oktay Kaldırım ve AK Parti Milletvekili Tolga Ağar paylaşımda bulundu. Vali Kaldırım sosyal medya hesabından “Sezonun en güzel karesi” başlığıyla; “Bu sezonun en güzel karesi bu bence... Deplasmanda takımına sahip çıkan fedakar Elazığspor taraftarı alkışı hak ediyor. Karabükspor karşısında galip gelen Elazığspor'umuzu ve deplasmanda takımımızı fedakarca destekleyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Hep böyle devam çağalar” paylaşımında bulundu.

AĞAR: “BAŞARI ÇITASININ YÜKSELİŞİNİN ÖNEMLİ BİR BASAMAĞI”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da galibiyetten ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Ağar "Elazığsporumuz’un başarı çıtasının yükselişinin önemli bir basamağı olan bu galibiyette emeği geçen tüm takımı, teknik ekibi ve son dakikaya kadar takımına inanan koca yürekli taraftarımızı tebrik ediyorum” sözlerini paylaştı.