ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NA DESTEĞİZ

Erol KARA/Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Hakimiyet Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NA DESTEĞİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay,’’ Şahin Şerifoğulları,Belediye Başkanlığı bayrağını inşallah Mücahit Yanılmaz’dan teslim alacak. O bayrağı daha yükseklere taşıyacak.’’dedi.

ŞERİFOĞULLARI, YANILMAZ’DAN ALDIĞI BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAK

Şuay Alpay yaptığı açıklamada,’’Cumhurbaşkanımıza karşı bazı çevrelerin olumsuz yaklaşımları nedeniyle bu seçimin  bir beka seçimi olarak göründüğünü.’’belirtti.

Alpay,” Bu kapsamda, 31 Mart tarihinde  Şahin Şerifoğulları’nın Mücahit Yanılmaz kardeşimden bayrağı alıp yapılan hizmetleri artırarak devam etme kararına destek olacağız” diye ifade etti.

BU BİR BEKA SEÇİMİDİR

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay,Türkiye’nin başına çorap örmek isteyen bir zihniyetin halen çok ciddi hazırlıklar yaptığını belirterek, ‘’Ülkemizin karşı karşıya  kaldığı temel problemler riskler ve tehditlere bakıldığında bu bir beka seçimi olarak görünüyor bu çok açık net ‘’diye konuştu.

TÜRKİYE, 2300 YILLIK DEVLET GELENEĞİNE SAHİP

Türkiye’nin bölgesinde değil Dünya’nın da en güçlü ülkelerinden biri olduğuna işaret eden Alpay, “Türkiye Cumhuriyeti devleti 2300 devlet geleneğine müktesebatına sahip muhteşem bir ülke. Dolayısıyla bütün bunların karşısında inşallah biz içeride birliğimizi dayanışmamızı sürdürmek şekliyle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye dışında hiçbir denklemin ne bölgede ne de dünyanın bir başka tarafında olmayacağını herkesin bilmesi görmesi lazım. Herkesin de buna göre adım atması gerekiyor. Bizde bu sorumluluğumuzun  şuurunda olarak sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı kardeşi olarak bu ülkenin iyiliği için milletin iyiliği için devletin bekası milletin geleceği için gece gündüz demeden yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

BİZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NA HER ZAMAN DESTEK VERDİK

31 Mart tarihinde  Şahin Şerifoğulları’nın Mücahit Yanılmaz’dan  bayrağı alıp, yapılan hizmetleri artırarak devam etme kararına destek olmak istiyoruz diyen Şuay Alpay,”24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağımı açıklamış burada gelip tekrar çalışmıştım. O zaman da katkıda bulunmuştum.  Şahin Şerifoğulları kardeşimiz eğitimli müktesebatı kişiliği ile hepimizin takdir ettiği bir kardeşimiz.O zaman Milletvekilliği nasip olmadı. El aziz gibi köklü bir medeniyete sahip bu muhteşem şehrin emini olarak inşallah Belediye Başkanlığı bayrağını Mücahit Yanılmaz bey’den teslim alacak. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz.  O bayrağı daha yükseklere taşıyacak dedi.”diye ifade etti

CİDDİ BİR EKİP İLE ELAZIĞ’I UZUN YILLAR İDARE EDECEK

Alpay, ”Biz Şahin Şerifoğulların her süreçte destekledik.  Desteklemeye devam edeceğiz göreceksiniz genç ve dinamik bir arkadaşımız.Meselelere ihtiyatlı yaklaşıp sorunları çözecektir.Ciddi bir ekip ile inşallah bu şehri uzun yıllar idare edecektir. Bizlerde kardeşimizin yanında olacak her süreçte beraber olacağız.Şartlar elverdikçe bunu yapmaya çalışacağız.”şeklinde konuştu.