İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Elazığ'a kazandırılacak olan 3 okuldan birinin daha ihalesi gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Zafran Mahallesi'nde bulunan Elazığ Atatürk Lisesi İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 32 derslikli olarak yapılacak.

Yapılacak okul ile ilgili ihale ilanı yayınlandı ve ihale tarihi belli oldu. Buna göre ihale süreci 16 Mayıs'ta tamamlanacak ve sözleşme imzalandıktan sonra yer tesliminden sonra 5 gün içerisinde okulun inşasına başlanacak. Okul yapım işi 550 günde tamamlanacak.

İşte Ayrıntılar:


Adı: ELAZIĞ İLİ ZAFRAN MAHALLESİ ATATÜRK LİSESİ BİNASI YAPIM İŞİ (32 DERSLİKLİ)

Niteliği, türü ve miktarı: 5934 m2 İnşaat Alanı Olan Bodrum+Zemin+3 katlı betonarme karkas 32 derslikli okul ve çevre düzenlemesi yapımı. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Yapılacağı/teslim edileceği yer: ELAZIĞ İLİ MERKEZ İLÇESİ ZAFRAN MAHALLESİ

Süresi/teslim tarihi: Yer tesliminden itibaren 550 (BeşYüzElli) takvim günüdür.

İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
 

NELER YAŞANDI?

CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda Elazığ’a gelen 30 milletvekilinin ziyareti sonrası,  Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,  CHP’liler de bir okul yapsın çağrısında bulunmuştu. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise katıldığı bir televizyonda programında CHP Genel Merkezi tarafından gelen 30 milletvekilinin ziyareti sonrası Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un CHP’lilerde bir okul yapsın çağrısı yaptığını ifade ederek, bu çağrı karşısında biz üç tane okul yapacağız demişti. Bu sürecin ardından CHP'li İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri, Elazığ'da okul yapımı için süreci başlatmış ve ilk okulun temeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla 20 Eylül 2022 tarihinde atılmıştı.

İşte yapılacak okula ait proje görselleri:

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Olduİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Olduİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Olduİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yapacağı Okulun İhale Tarihi ve Detayları Belli Oldu