İYİ Yönetim

Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığına atanan Habip Yaşar, İl Yönetim Kurulu listesini oluşturarak Genel Merkeze sundu.

İYİ Yönetim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkezin  gönderilen listeyi onaylamasının ardından il başkanı Yaşar, yönetim kurulunu açıkladı. Hakimiyet olarak geçmişte iyi Parti yönetiminin ağırlıklı olarak emeklilerden oluştuğu eleştirilerimiz karşılık bulmuş olacak ki yeni yönetimde emekli sayısı çok az. Genelde avukat ve mühendis ve yöneticilerden oluşan yeni yönetimin şehirde yeni bir rüzgar estireceğini bekliyoruz.

Yeni il yönetimini ilk bekleyen görev ise belediye başkan adaylarını belirlemek. Akşener’in seçimlere “özü başımıza” gireceğiz beyanından sonra Elazığ il teşkilatı hem Elazığ merkezde hem de ilçe ve beldelerde aday çıkarmak durumunda. Herhangi resmi bir ittifak oluşmadığına göre İyi Parti’nin CHP adayına destek verme ihtimali yok.

İYİ Parti, güçlü bir aday çıkartıp 14 Mayıstaki oy oranının üzerine çıkmayı hedefleyecek ve bu yeni yönetimin de başarısının göstergesi olacak. İyi Parti, şehirde saygın bir ismi gösterdiği takdirde seçimi kazanmasa bile iyi bir oy oranına sahip olabilir. Bu konuda yönetime düşen görev ise yüzü ve geçmişi temiz bir isimle kamuoyunun önüne çıkması ve kendi ilkeleri çerçevesinde oy talep etmesi. İyi Parti’nin  yeni yönetiminin hayırlı olmasını diliyoruz.