İYİ'ye Genç Başkan Adayı

İyi Parti Elazığ İl Başkanlığı,  uzun süreden beri yaptığı araştırma, inceleme, anket ve parti içi istişareler sonucu belirledikleri Elazığ Belediye Başkan adaylarının Burak Özgül olduğunu açıkladı.

İYİ'ye Genç Başkan Adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığını yapan Burak özgül,  “Bu şehirde doğmuş bu şehirde büyümüş ve bu şehirde ticaret yapan bir kardeşiniz olarak şehrimizin sorunlarını gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kibirden uzak mütevazı bir yönetim anlayışı ile bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Projelerimizle Elazığ’a güneş gibi doğacağız” diyerek yarışa girdiğini açıkladı.

İyi Parti oldukça geç başladığı yarışta açığını kapatacak bir çalışma yapabilir mi parti tabanını ve teşkilatlarını yarışa motive edebilir mi bilmiyoruz ama yüzde 10 barajını aşarak Belediye meclisine üye sokmayı zorlayabilir.

Bilindiği gibi 2019 yerel seçimlerinde CHP ile ittifak yaparak meclise iki meclis üyesi gönderen İyi Parti’nin bu seçimlerde böyle bir ittifak şansı da yok. 

14 Mayıs seçimlerinde tüm il genelinde 8 bin oy alan İyi Parti’nin 31 Mart seçimlerinde 20 bin oy alarak barajı geçip meclis üyesi seçme imkânı oldukça zor görülüyor.

İyi Parti ülke genelinde bu seçimlerde yüzde 7’yi aşıp baraj sorunu olmadığını ispatlarda siyaset sahnesinde olmaya devam eder. 

Bu başarılamazsa Akşener’i partiden tasfiye süreci, başlar ki bu da yeni döneme Buğra Kavuncu mührünün vurulması anlamına gelir.  Ve görünen o ki İyi Partinin bundan başka şansı da yok gibi…