Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday gösterdiği belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Başkan adaylarının tanıtımından sonra sahne alan ülkücü camianın sevdiği sanatçı Osman Öztunç konserine yoğun ilgi gösterildi.

Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi, Elazığ Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, emin adımlarla seçimlere yürüdüklerini belirterek; üretken belediyeciliği Elazığ ile buluşturacaklarını kaydetti.

Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız

BAL: “SALONA BAKINCA ÇOK GÜZEL İNANMIŞ BİR RUH GÖRÜYORUM”

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde merkez, ilçe ve beldelerden başarı ile çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyerek: “Salona bakınca çok güzel inanmış bir ruh görüyorum, Elazığ’ın kaderini değiştirmeye inanmış kararlı bir ordu görüyorum bu salona baktığımda. Ben bu salona bakınca Elazığ muradına erecek, dertler tasalar bitecek diyorum. Rabbim seferimizi zaferle muvaffak eylesin inşallah.” dedi.

ERDEM:“ ARTIK BU ŞEHİRDE İŞLER ESKİSİ GİBİ YÜRÜMEYECEK” 

MHP MYK Üyesi Alper Erdem  ise Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi adına çalıştıklarını belirtti. Elazığ’ın milletvekili seçimlerinde mesaj verdiğini ifade eden Erdem, yerel seçimlerin önemine değindi.

Erdem: “Türkiye’nin büyümesi her alanda hedeflerine ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. MHP’den milletvekili seçilerek meclise giden Sayın Semih Işıkver ile bu şehir bir mesaj verdi. Biz bu mesajı aldık, anladık ve anlatıyoruz. Artık bu şehirde işler eskisi gibi yürümeyecek, bu şehrin insanları umutsuz bırakılmayacak. Çünkü artık MHP’nin mecliste Elazığ’ı temsil eden bir babayiğidi var. 31 Mart gecesi belediye binalarına 3 hilali asacağız.” dedi.

Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız

IŞIKVER: “HİÇ BİR YANLIŞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ” 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’de, partilerinin yerel seçimlere emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek: “Biz Maden’i geri alacağız Allah’ın izniyle, Keban da burada. 14 Mayıs 2023’te yine bizlere şans vermiyorlardı MHP 10 bin oy ancak alır diyorlardı. Sizlerin dirayeti ve iradesiyle biz sandıkları patlata patlata milletvekili çıkarttık.” dedi.

Işıkver, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir yanlışa müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

31 MART’A KADAR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Işıkver: “Çok üzüldüler MHP’den 1 milletvekili çıktı diye, yahu MHP’den değil de HDP’den vekil çıksın dediler. Bunu söylediler ve haklılardı çünkü artık kendilerinin yazıp oynayacağı bir siyasi parti olmadığımızı kafalarına vura vura öğrettik. Bu şehirde biz varken hiçbir teker tersine dönmez hiçbir yanlışa müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“İNANAN KADROLARLA YÜRÜYORUZ”

İnanan kadrolarla yol yürüdüklerini ifade eden Semih Işıkver; merkez, ilçe ve beldelerden başarı ile çıkarak üretken belediyeciliği Elazığ ile buluşturacaklarını söyleyerek: “Bir babayiğitle yola çıktık hepimizi ciğerine kadar bilen, bütün ülkücü tarihe hakim hepimizin ağabeyi, şerefli insan Sayın Murat Aygen ile bu yolu yürümekten onur duyuyorum. Vallahi Murat Aygen’i sırtımızda taşıyacağız, 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkücü hareketin bayrağını Belediyeye asacağız Allah’ın izniyle.” dedi.

Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız

AYGEN:“ BU HASRETİ SONA ERDİRECEĞİZ”

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ise konuşmasından önce tribünleri selamladı. MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen konuşmasında, Elazığ’ın hasreti sona erdireceğine inandığını söyledi.

“SAHİPSİZLİK ELAZIĞ’IN KADERİ DEĞİLDİR”

Aygen: “Sizlerin desteği bizim gücümüze güç katmaktadır. Elazığ’ın 30 yıllık hayalini hep birlikte gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Bu hasreti sona erdireceğiz. Bu süreçte bölgemizdeki birçok şehir çok önemli gelişmeler göstermiş bizden çok geride olan şehirler bizleri geride bırakmıştır. Elazığ bunu hak etmiyor, yerinde saymak Elazığ’ın kaderi değildir, sahipsizlik Elazığ’ın kaderi olmamalıdır. Her gittiğimiz yerde destek görüyor, her sokakta dertleri dinliyoruz her bir hemşehrimiz değişim istiyor. Elazığ değişim için hazır, bizlerde kadrolarımızla dönüştürmek için hazırız.” dedi.

Işıkver: Aygen'i Sırtımızda Taşıyacağız

ELAZIĞ’IN MURADI ŞEFFAF, HESAP VEREBİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIDIR

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, belediye başkanı olmaları halinde şeffaf ve denetlenebilir şekilde şehri yöneteceklerini söyleyerek: “Elazığ’ın muradı şeffaf, hesap verebilir, denetlenebilir ve dürüst belediyecilik anlayışıdır. Elazığ’ın muradı birlikte aktif ve her kesimin yönetimde söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışıdır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 31 Mart Yerel seçimlerinde merkez, ilçe ve beldelerden belediye başkan adayları platforma çağrılarak kamuoyuna tanıtıldı.

İŞTE ADAY LİSTESİ:

Ağın Belediye Başkan Adayı Ali Uslu

Sivrice Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan

Maden Belediye Başkan Adayı Selçuk Karaca

Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus

Kovancılar Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın

Keban Belediye Başkan Adayı Yücel Doğan

Alacakaya Belediye Başkan Adayı Şahin Yıldırım

Karakoçan Belediye Başkan Adayı İrfan Güneş

Palu Belediye Başkan Adayı Mehmet Yazar

Arıcak Belediye Başkan Adayı Yağız Atagün

Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Murathan Köktaş

Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Hakim Sevinç

Beyhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Aydın Diribaş

Erimli Belediye Başkan Adayı Mahmut Demiralp

Mollakendi Belediye Başkan Adayı Onur Yücedal

Üçocak Belediye Başkan Adayı Mehmet Olgun

Bükardi Belediye Başkan Adayı Burak Kaya

Akçakiraz Belediye Başkan Adayı Halil Bingöl

Sarıcan Belediye Başkan Adayı Alperen Direnç

MHP Aday tanıtım toplantısı Osman Öztunç konseri ile sona erdi.