İYİ Parti, Elazığ Başkan Adayını Açıkladı

İYİ Parti, Elazığ merkez ve Keban belediye başkan adayını açıkladı.

İYİ Parti, Elazığ Başkan Adayını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim sürecinde derin bir sessizliğe bürünen İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, Elazığ merkez ve Keban Belediye başkan adayını açıkladı. 

İYİ Parti Elazığ Başkanı Habip Yaşar, yaptığı açıklamada, Elazığ Merkez Belediye Başkan adayının Burak Özgül, Keban Belediye Başkan adayının Fevzi Çakmak olduğunu duyurdu. 

Yaşar, “Önümüzdeki seçimlerde kendi adaylarımızla hür ve müstakil siyasetimizle aziz milletimizin karşısına çıkıyoruz. Elazığ Merkez ve Keban İlçesi’nde partilerinden belediye başkan adayı olan isimleri açıkladı. Yaşar, “Bugün bu salonda hep birlikte yine bir kutlu yola çıkıyoruz. Pırıl pırıl genç kardeşlerimiz yanımızda, partimizin çeşitli kademelerinde görev almış aktif siyaset içerisinde bulunmuş merkez adayımız Burak Özgül, Keban Başkan Adayımız geleceği vaat eden Keban’ı değişimi ve dönüşümü getirme arzusunda bulunan Feyzi Çakmak beyefendi inançlı heyecanlı, azimli kardeşlerimizin İYİ Parti Elazığ adayları olarak bugün huzurunuzda bulunmaktan onları kamuoyuyla buluşturmaktan büyük mutluluk ve şeref duyuyoruz” dedi.