İstihdama Bir Ödül Daha

Başarıların görülmesi ve takdir edilmesi kadar bunların ödüllendirilmesi de önemlidir.

İstihdama Bir Ödül Daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde hem akademisyenliği hem STK Başkanlığı hem de iş insanı sıfatıyla binlerce kişinin hayatına dokunan Prof.Dr. Yasemin Açık’ın başarıları değişik kurumlardan ödüllerle taçlanıyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Elazığ’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, büyük bir başarıya daha imza attı. 

Geçtiğimiz günlerde Fortune Türkiye Dergisi’nin “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer alan Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl dördüncü kez açıklanan “100 Kadın Patron” listesinde de 14’üncü sırada yer aldı. 

Ülkede 100 kadın girişimci arasına ve bunlar arasında da 14. Sıraya girmek az bir başarı olmasa gerek.

İlimizde birçok sektörde faaliyet gösteren erkek ve kadın çok sayıda iş insanımız elbette var. Üreten, İstihdam sağlayan ve şehre katma değer sağlayan iş insanlarımızı tebrik etmek, teşvik etmek ve yüreklendirmek gerekiyor.

Bu sütunlardan her zaman yazar söyleriz. Bu şehirde, bu şehir için üreten ve gayret eden iş insanlarını desteklemek aslında şehri, desteklemektir. 

Sermaye nazlıdır, ürkektir ve dalgalanmaları sevmez. Tüm ters esen rüzgarlara rağmen bir hemşerimiz kendi şehrine yatırım yapıyorsa ve bununla insanımıza istihdam sağlıyorsa alkışlamak gerekir.
Prof.Dr. Yasemin Açık’ın artık klasikleşen başarısını bizler de kutluyor ve yolu açık olsun diyoruz.