İYİ'ler Kelle İstiyor…

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin CHP'den sonra en çok yıprattığı parti İyi Parti oldu.

İYİ'ler Kelle İstiyor…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hem genel hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinden umduğunu bulamayan her iki partide genel başkanlık tartışmaya açılmıştı.

İyi Parti Genel Başkanı, gerçekleştirilen genel kurulla yeniden genel başkanlık koltuğuna otururken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da önümüzdeki günlerde yapılacak kongre sonucu bu makamını koruyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Değişime genel başkanlardan başlamayı kafasına koyan muhalefet partilerinin tabanları, buna güçleri yetmeyince il başkanlarına yöneldiler.

Bu olayların son örneğini de ilimizde görüyoruz.

Parti tabanı ve özellikle gençler, Elazığ'da 8 bin 378 oy aldıkları için hayal kırıklığına uğrayan İYİ Parti'nin il başkanı ve yönetimini istifaya davet ediyorlar.

İYİ Partili Gençler, sosyal medya hesaplarında Başkan Servet Gürgözeler'i istifaya çağırıyor.

Bu çağrının altında gerçekten başarısızlığın bedelinin ödenmesi talebi mi yoksa bu makama heveslenen birilerinin yönlendirme ve özendirmesi mi var onu şimdilik bilemiyoruz. 

Servet Gürgözeler’in çalışma performansı ve üslubu tartışılır belki ama samimiyetini kimse sorgulayamaz. Bizler de bu köşeden kendisine yönelik epey eleştiri yapmış ve bunu sadece teşkilatları yeterince organize edememe yönünde yoğunlaşarak atalette olmalarına dikkat çekmiştik..

Umarız gençlerin de hareket kaynağı, bu partide bir yerlere gelme ihtirası olanların emellerine hizmet etmek  değil, bu partiye en güzel hizmeti verip başarıyı artıracak samimi  bir duygu olsun.