Vefa ve Sadakat

14 Mayıs seçimlerinde oylarını artıran partilerden olan ve halkın gönlünde her gün daha da büyüyen Yeniden Refah Partisi, tüm hatlarıyla yerel seçimlere hazırlık yapıyor.

Vefa ve Sadakat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu amaçla Anadolu’yu gezen Genel Başkan Fatih Erbakan, Bingöl, Malatya ve Elazığ’ı da ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla buluştu, saha çalışması yaptı ve bu yoğunlukta bile vefa ziyaretlerini ihmal etmedi.

Bölgedeki siyasi çalışma ve programlarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan,  partinin kuruluşundan bugüne çalışmalarını aralıksız ve samimiyetle sürdüren, ilimiz kamuoyunun yakından tanıdığı iş insanı ve YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti.

Yol yürümek kadar yolu birlikte yürümek de önemli. Yoğun siyasi çalışmalar arasında bile yola birlikte çıktıkları isimleri ziyaret etmesi, Fatih Erbakan’ın vefasını ve davaya sadık insanlara verdiği değeri göstermesi açısından önemli.

Zafere giden yolun samimi erlerden geçtiğini bilen liderler, bu ziyaretleri asla ihmal etmez ve her fırsatta yaparlar. Fatih Erbakan’ın bu vefa ziyareti de gösteriyor ki bu parti için zafer de iktidar da yakındır.