İyi ki İkinci Tura Kaldı

14 Mayıs seçimlerinin Elazığ değerlendirmesini her gün bir parti üzerinden yapıyoruz. Bugün MHP'nin ülke ve şehrimizdeki başarı hikâyesini manşet haberimizde dile getirdik.

İyi ki İkinci Tura Kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yarın Ak Parti ile devam edeceğimiz bu değerlendirmelerde hemen her partinin çıkartacağı dersler ve alınacak önlemler konusunda da sözlerimiz olacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kılpayı da olsa ikinci tura kalması hem Ak Parti hem ülkemiz hem de muhalefet için çok isabetli oldu.

Kıl payı kazanılacak seçimlerin ardından, muhalif kesimin yaygaralarını, seçime hile karıştırıldı tepkilerini, “cumhurbaşkanlığı makamı işgal ediliyor” söylemleri ile ülke kaosa sokulacaktı.

Seçimin ikinci tura kalması açık bir zaferle noktalanacağının göstergesi. 28 Mayısta yapılacak seçimin bir gün sonrası 29 Mayıs. Yani İstanbul’un fetih günü.  
Muhtemelen seçim sonuçları yeni güne sarkacağı için de iki fethi bir arada kutlayan coşkulu bir kalabalık göreceğiz.

28 Mayıs’ta Erdoğan, açık bir farkla seçimi kazanacak ve Türkiye Yüzyılı da resmen başlamış olacak.

Net ve açık bir farkla kazanılan seçim için muhalefetin tüm argümanları da elinden alınacak. Kaldı ki 28 Mayıstan sonra muhalefet, Erdoğan’la uğraşma yerine kendi iç muhalefetleriyle uğraşacak, birçok genel başkan koltuğunu terk edecek, bir seçimi daha kaybeden Kılıçdaroğlu’nun koltuğu da elden gidecek.

Ve tüm bunlarla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yüzler, yeni isimler ve yeni kabiliyetlerle ülkenin hizmetinde olacak. Erdoğan, genel merkezdeki eski yüzleri tasfiye ederek göndermenin kapısını da açmış olacak.

Yeni dönem şimdiden hayırlı olsun.