Hemşerileri Vurdu! 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyası döneminde halasını dahi kendisine oy vermeye ikna edemediğini ve halasının Erdoğan'a oy vereceğini söylemesinin ardından 6'lı masanın ortaklarının da hemşerilerini ikna edemediği ortaya çıktı.

Hemşerileri Vurdu! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meral Akşener'in doğup büyüdüğü Kocaeli'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın %54.27, Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya'da Erdoğan'ın %68.94,Gültekin Uysal'ın memleketi Afyonkarahisar'da Erdoğan'ın %63.86, Temel Karamollaoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı Sivas'ta Erdoğan yüzde 69.40, Ekrem İmamoğlu'nun memleketi Trabzon'da Erdoğan yüzde 65.32, Mansur Yavaş'ın doğup büyüdüğü ve belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı’nda Erdoğan'ın yüzde 56.77, Ali Babacan'ın doğduğu Şereflikoçhisar'da Erdoğan’ın  %55.66 oranında oy aldığı belirlendi. 

Aslında bu tablo, 6’lı masa liderlerinin hemşerilerini kendileri lehinde olmaya ikna edememelerinden ziyade  Anadolu halkının Erdoğan sevgisini ve desteğini ortaya koyuyor. 6’lı masaya güvensizliği, onların başaramayacaklarına yönelik açık bir tavrı ortaya koyuyor. 

Halasının anladığı bu gerçeği Davutoğlu anlamamışsa, Karamollaoğlu anlayamamışsa, Babacan anlayamamışsa yüzde 0.1 oyla milletvekili olunsa ne olur olunmasa ne olur?...