'İyi ki Erdoğan Var'

Türkiye, 2023 yılında yapılacak seçimlere adım adım ilerliyor.

'İyi ki Erdoğan Var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’nin eski genel başkanlarından Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın ise CHP’ye eleştirileri gündemden düşmüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını eleştiren Aslı Baykal paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler sarf etti.

"İyi ki Erdoğan var." diyen Aslı Baykal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kılıçdaroğlu’nun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle kendinden başka adayın çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz. O da olmasa oluşan acayip blok tüm sesleri susturacak ve seçime tek aday girmesine izin verecek”

Aslı Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik ithamı aslında biraz kelimelerin arasında kalmış. Baykal açıkça diyor ki Kılıçdaroğlu 13 seçim kaybetmesinin ardından gireceği son seçimde kazanmak uğruna kendi bileşenlerine ve hatta HDP’ye tüm istediklerini verdi. Kendisinin Cumhurbaşkanlığı makamını  sorgulatacak türden bu tavizler ışığında Kılıçdaroğlu görevini vesayet altında yapmayı hazmedecekse bunun adı istikrar ve yönetim olmaz.

Aslı Baykal’ın bu sesi ve görüşünün Millet ittifakında  çok da etkili olmayacağı biliniyor. “Biz koltuklara oturalım da kim ne söylerse söylesin” gibi bir atmosfer varken kim duyar Baykal’ı, kim dinler İsmail Saymaz’ı…