İYİ'de Adaylık Yarışı

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesi adaylık açıklamaları da devam ediyor.

İYİ'de Adaylık Yarışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YSK takvimi açıklanmadığı için kamuda çalışanlar henüz istifa etmezken, özel kurumlarda görev yapan ya da serbest çalışan isimlerin açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

İyi Parti’den milletvekili aday adaylığını bir yıl önce açıklayan ve bunu kamuoyuna duyuran Yüksel Ercan’ın ardından bu partide ikinci olarak ve resmen  aday adaylığını açıklayan isim, ilimizde uzun süreden beri hekim olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler oldu.

Uzun süre Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan ve şu an özel bir hastanede üroloji uzmanı olarak hizmetini sürdüren  Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Prof.Dr. Atikeler, bir süre CHP’de siyaset yapmasının ardından iyi Partinin kuruluşundan itibaren bu partinin saflarında olan ve Genel Başkan Akşener’in kendisine vereceği her görevde çalışacağını ifade eden  deneyimli siyasetçi.

Atikeler’in aday adaylığını açıklamasının ardından İyi Parti, güçlü isimlerin tatlı bir yarışına sahne olacak gibi. 

Yüksel Ercan, Abdurrahman Bulut, Av. İrfan Sönmez, Av. Veysel Esen, Cahit Kıraç, Mustafa Gül, Kerim Eflatun gibi isimlerden sonra yarışa Prof.Dr. Atikeler’in de katılması,  bu partinin ilimizde iddialı olduğunun da bir kanıtı. Bu isimlerin yanında son dakika ve sürpriz adayların çıkmasıyla İyi Parti, Elazığ’da ortak listesiz bir milletvekili çıkarmaya odaklanmış gibi.