Isparta'da skoru penaltılar belirledi!

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 28. Haftası'nda temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 Spor'la 2-2 berabere kaldı

Isparta'da skoru penaltılar belirledi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Mavi-Beyazlı temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 28. Haftası’nda Isparta 32 Spor’un konuğu oldu. Perşembe günü saat 14.00’te Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Rize Bölgesi’nden Sinan Dereci’nin düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ömer, Fatih, Mehmet Eksik, Burak Altıngök, Burak Kavlak, Batuhan, Kaan, Seyid Ahmet, Muhammed Sak, Umutcan ve Hüseyin onbiriyle çıktı. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 35. Dakikasında Isparta ekibi öne geçti. Burak Altıngök’ün müdahalesi sonrası kullanılan penaltı vuruşunu Serdar Ümit Deniz ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. Müsabakanın 45. Dakikasında bu kez temsilcimiz penaltı kazandı. Ceza sahası içinde rakip savunma topa elle müdahale edince hakem Sinan Dereci ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Muhammed Sak düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk 45 dakika penaltı vuruşunun ardından 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda her iki takım da net fırsatlar yakalamasına karşın temsilcimiz hem savunmada hem de hücum hattında doğru olan hamleleri yaptı. Sağ kanattan 77. Dakikada kullanılan serbest vuruşu oyuna ikinci yarıda dahil olan Ahmet Can Arık’ın kafa vuruşuyla ağlarla buluşturan Elazığ Karakoçan, 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.
87. dakikada ev sahibi takım bir kez daha penaltı kazandı. Kaleci Ömer’in rakip hücum oyuncusuna müdahalesi sonrası hakem Sinan Dereci 3. Kez penaltıya hükmetti. Penaltı vuruşunu kullanana Serdar Ümit, kendisinin ve takımının 2. golünü Elazığ Karakoçan filelerine gönderdi.
Yenilmezlik serisini 3 maça çıkararak puanını 32 yapan Elazığ Karakoçan FK, ligin 29. haftasında Esenler Erokspor’la karşı karşıya gelecek.

Isparta'da skoru penaltılar belirledi!