Işıkver'in Yeni Rotası

Semih Işıkver, 26 Nisan 2018 tarihinden beri başarıyla yürüttüğü Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden, 2023 yılında yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını belirterek ayrıldı.

Işıkver'in Yeni Rotası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz siyasetine yeni bir soluk, seviye ve ülkücü harekete yeni bir heyecan getiren Işıkver, bu sürede hem bir lider, hem bir ağabey hem de örnek bir şahsiyet olarak başarılı bir profil çizdi.

Muhalefete yüklenmesi, onları eleştirmesi ve bunları yaparken dikkatli ve özenli bir dil kullanması takdir gördü. Cumhur ittifakına herhangi bir halel gelmemesi adına yoğun gayret gösterdi.

En son MHP’nin ilimizde yaptığı mitingde gösterdiği samimi gayret ve performansla hem dağılan ülkücü hareketi topladı hem de yeni bir ruh ve heyecanla hizmet kervanına katmayı başardı. 

Işıkver, gençlik yıllarından itibaren davaya verdiği hizmetler ile il Başkanlığında ortaya koyduğu gayretle, 2023 seçimlerinde MHP’den iyi bir konumda seçimlere girme konusunda kamuoyunda da bir beklenti var.

Işıkver, yeni hedef ve rotasıyla bugünden itibaren MHP’nin başarılı sonuçlar almasına  yönelik tecrübe, ağabeylik ve birikimlerini sahaya yansıtacak ve güzel sonuçlar almasına sebep olacak bir siyasetçi gibi duruyor.