Işıkver'e Sevgi Seli 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Elazığ'ı karış karış gezen Işıkver'in bu gayretleri hem tabanda hem de şehirde takdirle karşılanıyor.

Işıkver'e Sevgi Seli 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gece gündüz demeden İlçe, Belde, Köy ve mahalleleri gezen Işıkver, hem vatandaşların sorunlarını dinliyor hem de ilimizin sorunlarının çözümü noktasında projelerini anlatıyor. Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Işıkver’e vatandaşların sevgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK DESTEK 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ milletvekili adayı Semih Işıkver, Çemişgezek ve Pertek Derneklerinin organizasyonu ile gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Elazığ’da yaşayan Pertekliler, Çemişgezekliler, Ulukaleliler, Şavaklılar ve Parçikanlılar ile bir araya geldi.

Çemişgezek ve Pertek MHP İlçe yöneticileri, yöre halkından olan akademisyenler ve Dernek Başkanları, Tunceli MHP Milletvekili adayı ile Elazığ MHP Milletvekili adaylarının teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda coşkulu topluluğa aynı coşkuyla bir konuşma yapan MHP Elazığ MHP Milletvekili adayı Semih Işıkver, Elazığ’da yaşayan bölge halkının hep yalnızlığa itildiğini dile getirdi.

Işıkver'e Sevgi Seli 

“SÖZÜMDÜR, PERTEK-ÇEMİŞGEZEK KÖPRÜSÜ YAPILACAK” 

Pertek-Çemişgezek köprüsünün mutlaka yapılacağını ifade eden Işıkver,“Bu şehirde yaşayan Pertekliler, Çemişgezekliler, Şavaklılar, Parçikanlılar, Ulukaleliler neredeyse bir milletvekili çıkaracak nüfusa sahipken, ne yazık ki ne siyaseten temsil edilmişlerdir ne de bürokraside sahiplenilmişlerdir. Bu nedenle bu salonda söz veriyorum ben sizlerin bir vekili olarak sizlerin bu şehirde yalnız olmadığınızı göstereceğim. Seçim beyannamemizde 23 maddelik halk sözleşmemizde yer alan ve sizleri çok yakından ilgilendiren üç konuyu paylaşmak istiyorum. Bunlardan biri temsilde asla yalnız kalmayacaksınız. İkincisi tarım ve hayvancılığın lokomotifi olan sulama projelerini mutlak suretle bitireceğiz. Ve yılların en büyük özlemi olan Pertek-Çemişgezek köprüsünü mutlaka bu hizmet döneminde yapacağız. Bunun bu salonu dolduran sizlerin huzurunda sözünü veriyorum. Çünkü Pertek-Çemişgezek köprüsü güney ve kuzey aksının bağlantısı olacak hem suyun iki yakasındaki ulaşım imkânları hızlanacak hem de ekonomik olarak yeni bir sürecin fişeği ateşlenecektir.” dedi.

Işıkver'e Sevgi Seli 

“ÜRETİM VE İSTİHDAM ALANLARI AÇACAĞIZ” 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları da ziyaret etti. Hem işçilerin hem de işverenlerin istek ve önerilerini dinleyen Işıkver,  “Organize Sanayi şehrimizin can damarlarından biri. Buradaki işçi kardeşlerimizin sağlığı, huzuru,  gelir düzeyi şehrimizi yakından ilgilendiriyor. Hem işçilerimizin hem de işverenlerimizin bu konuda görüşlerini aldık. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim” dedi.

Işıkver'e Sevgi Seli 

SOSYAL MEDYADAN IŞIKVER’E YOĞUN DESTEK 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver instagram canlı yayında her yaştan vatandaşın çok yoğun ilgisini gördü. 5 ayrı telefon hattı üzerinden gelen sorulara cevap veren Işıkver gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda birçok soruya cevap vererek, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Binlerce vatandaşın 5 ayrı hat üzerinden gönderdiği sorulara yetişmeye çalışan Işıkver gördüğü büyük ilgi karşısında tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Böylesine interaktif bir program olacağını hiç düşünmemiştim. Söz veriyorum 15 Mayıs sonrası vekil olarak da sizlerle bu etkileşimi bir kez daha yapacağız. Bugün toplumun her yaş grubundan, her meslekten ve birçok şehirden yoğun bir ilgi gördük. MHP olarak hem söylemlerimizle hem hedeflerimizle hem de bu aziz şehir için ortaya koyduğumuz gelecek vizyonu ile tüm toplumda büyük bir heyecan uyandırdık. Programa il dışından ve ülke dışından onlarca katılımcı buradaki yakınlarına seslenerek MHP için oy istedi.”

Işıkver'e Sevgi Seli 

ELAZIĞ’A KÜLTÜR VE SANAT OBASI 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD'u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. 

Işıkver; 'İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlardan  biri de Elazığ Kültür ve Sanat Obası'dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK'larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz' dedi.

Işıkver'e Sevgi Seli 

MÜLAKAT YERİNE LİYAKAT GELECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ milletvekili adayı Semih Işıkver, Kamu-Sen üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 14 Mayıs sonrası hiçbir Kamu-Sen Üyesinin yaşadığı mağduriyete seyirci kalınmayacağını söyledi.

Işıkver burada yaptığı konuşmada, “Kamu-Sen Üyelerimizin her seçim öncesinde yaşamış oldukları mobing ve çeşitli baskılar neticesinde maalesef ki TBMM çatısı altında kendilerini temsil edecek, sorunlarını haykıracak, uğramış oldukları haksızlıklara dur diyecek, mülakatı değil liyakati esas alacak bir sürece destek olacak bir temsilciyi seçme şansını bulamadılar. Ancak tüm yaşananlara rağmen, dik duruşlarından asla taviz vermeden hep sahipsiz ve halkları yenilerek bugünlere geldiler.” dedi. 

Işıkver'e Sevgi Seli 

“ELAZIĞ’IN SORUNLARINI BİLİYORUM VE ÇÖZECEĞİM” 

İş dünyasının taleplerine vakıf olduğunu dile getiren Işıkver, 14 Mayıs sonrası 23 hedefle TBMM çatısı altında şehrin sosyokültürel ve ekonomik gelişimine etki edecek ve ilin gelecek 100 yılını şekillendirecek, ilimizi bölgenin çekim merkezi haline getirecek bu projeleri Elazığ'a kazandırmaya kararlı olduklarını ifade ederek iş dünyasının desteklerini talep etti.