Gençler De Prof. Dr. Açık'tan Yana 

14 Mayıs seçimleri öncesi Elazığ'da her kesime ulaşan ve yine bu kesimlere yönelik  mesajlar veren tek isim Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık oldu.

Gençler De Prof. Dr. Açık'tan Yana 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınlar ve kadının topluma ve ekonomiye katkıları konusunda geçmişten bugüne birçok projeyi hayata geçirmede  önemli başarılar yakalayan Prof. Dr. Açık, bu özelliğinden dolayı 14 Mayıs seçimlerinde kadın seçmenlerin gözdesi ve umudu olmayı başardı.

Kadınlara yönelik çalışmaları yanında gençlere yönelik önemli projeleri olan, onların başta işsizlik olmak üzere birçok sorunlarına çözüm olabilecek adımlar atan Prof. Dr. Açık’ın gençlik buluşması birçok genel başkanın dahi yakalayamadığı  coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

“Gençler, ablasının yanında” sloganıyla Prof. Dr. Açık’a desteklerini ortaya koyan gençlere yönelik istihdamının desteklenmesi, AB Projeleri, Genç Kadınların Mesleki Eğitimi Projesi, Girişimcilik Seminerleri sözü veren Prof. Dr. Açık gençlerden tam destek almayı başarmış gibi gözüküyor. 

Siyasetin öznesi kadınlar ile seçimin sonucunu  belirleyecek gençlere yönelik çalışmaları ve projeleri Yasemin Hocayı meclise taşıyacak ve bunun sonucu kadın ve gençlerimizin  birçok hayali gerçek olacak gibi görünüyor.