Işıkver Duyarlılığı

Cumartesi akşamı Kanal Fırat'ta Furkan Dilaver'in konuğu MHP İl başkanı Semih Işıkver oldu.

Işıkver Duyarlılığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akıcı ve seyri güzel dolu dolu bir programdı. MHP İl Başkanı Işıkver’in son yıllarda Türkiye’nin bölge ve dünya üzerinde üstlendiği misyonu örnekleriyle ve gerekçeleriyle birlikte anlatması mükemmeldi.

Dünyayı ve dengeleri çok iyi analiz eden, bu zeminde geçmişten bu güne Türkiye’ye verilen görev ve misyonu reddedip, önce kendisi sonra da tüm Ortadoğu’da oyun kuran bir ülke konumuna gelme süreçlerini anlatan Işıkver’in bu konudaki donanım ve birikimi takdir uyandırdı.

Başkan Işıkver, programın ilk bölümünde bir siyasi parti il başkanı gibi değil, dünyanın Türkiye’ye biçtiği gömleği yırtıp, kendi önceliklerini ve hak-adalet düzleminde diğer İslam ülkeleriyle batı ve ABD’nin yaptığı sömürü sistemiyle değil, karşılıklı çıkara dayalı yeni bir düzen kurma çabalarını anlatan bir strateji uzmanı gibi konuştu.

İlk bölümde siyaset üstü ve fakat Türkiye’nin gelecek tasavvuru üzerine değerlendirmeler yapıldı. Birçok Ak Partilinin söyleyemediği, belki de çok bilmediği gerçekleri, MHP İl Başkanı Işıkver,  çok derin  analizleri ve gelecek projeksiyonlarıyla ortaya koydu.

Türkiye’nin ve Elazığ’ın Işıkver gibi ülkeyi ve insanlarını siyasetten üstün gören duyarlı, samimi ve vatansever  isimlere ihtiyaç var. Ve Işıkver bir kez daha ortaya koydu ki planlar büyük ve hedefte Türkiye var. En küçük bir tökezlemede başımıza üşüşecek yarasalar var. Zayıf anımızı bekleyip buradan yürüyerek ülkemizi her alanda geri bırakacak ve elimizi zayıflatacak düşmanlarımız var.

Bundan da önemlisi, bu güçlerin hayallerin gerçekleştirmesine  payandalık edecek içimizden bazı siyasilerimiz, medyamız ve hükümeti yıkma adına ülkeyi batırmayı hedefleyen kişiler  var.

MHP İl Başkanı Işıkver’in dikkat çektiği tehlike, günübirlik siyasetin üstünde ve fevkinde görülmeli ve değerlendirilmeli.