İrem Derici'nin Ardından Selin Ciğerci'nin de Elazığ Programı İptal Edildi

Elazığ'da İrem Derici'nin konserinin iptal edilmesinin ardından 1 Ekim tarihinde Elazığ'a gelecek olan ve yine bazı grupların istemediği Selin Ciğerci'nin yapacağı kadınlar matinesinin de iptal edildiğini açıkladı.

İrem Derici'nin Ardından Selin Ciğerci'nin de Elazığ Programı İptal Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Ekim tarihinde Selin Ciğerci, bir güzellik merkezinin açılışı ve bir otelde gerçekleştirilecek olan kadınlar matinesine katılmak üzere Elazığ’a geleceği duyurulmuştu.

Elazığ’daki bazı gruplar Selin Ciğerci’nin şehre gelmesini istemediklerini belirten açıklamalar yaparak, Selin Ciğerci’nin programlarının iptal edilmesini istemişti.

İrem Derici’nin Elazığ konserinin iptal edilmesinin ardından bir diğer iptal haberi de Selin Ciğerci’yle ilgili geldi.

“ELAZIĞ’A İSTİHDAM SAĞLAMAK İÇİN GELİYORUM”

Kendisiyle ilgili tepkilerin ardından açıklama yapan Selin Ciğerci, “Ben istihdam sağlamak ve oradaki hanımefendilerle güzel bir akşam geçirmek için geliyorum. İnsanlara iş imkanı sağlamaya geliyorum. Orada beni görmek istemediğinizi söylemişsiniz. Çok ayıp, çok üzüldüm gerçekten. Elazığ ben beni sevenlerle buluşmak için geliyorum. Sevgiler” diye açıklama yaptı.

SELİN CİĞERCİ İKİNCİ AÇIKLAMASINDA İPTAL HABERİNİ DUYURDU

Selin Ciğerci sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamadan kısa bir süre sonra yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan kadınlar matinesinin iptal edildiğini duyurdu.

Selin Ciğerci, “Bu arada Elazığ Matinesi iptal edilmiş. Biletler geri verilecekmiş. Bir şey söylemiyorum. Artık açılışta görüşürüz hanımlar. Öptüm, üzülmeyin başka sefere” dedi.