İl Genel Meclisi Ocak Ayı Oturumları Üçüncü Gününde Devam Etti

Elazığ İl Genel Meclisi Ocak ayı oturumları yapılan üçüncü birleşimle devam etti.

İl Genel Meclisi Ocak Ayı Oturumları Üçüncü Gününde Devam Etti

İl Özel İdaresi konferans salonunda İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet başkanlığında yapılan üçüncü birleşimde gündem maddeleri arasında yer alan 4. maddede 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanununun 7. maddesi gereğince Îl ve İlçelerde
oluşturulacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetlerinde görev alacak hayırsever vatandaşların seçilmesi konusunun görüşülmesi. 5. maddede Elazığ İl Özel İdaresi makine parkında bulunan araç ve ekipmanlarının kiraya verilmesine ilişkin hazırlanan fiyat tarifesi cetvelinin 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesinin (o) fıkrası gereğince görüşülüp karara bağlanması. 
8. maddede Karakoçan İlçesi İlçe Merkezinde bulunan Karakoçan Ortaokulunda bakım ve onarım yapılması konusu ile ilgili olarak hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

İl Genel Meclisi Ocak Ayı Oturumları Üçüncü Gününde Devam Etti
10. maddede Alacakaya İlçesi Çataklı Köyünde bulunan kanalizasyon şebekesinde bakım onarım yapılması konusu ile ilgili olarak hazırlanan "Çevre ve Sağlık Komisyonu" inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 12. maddede Karakoçan İlçesi Okçular Köyü sınırları içerinde bulunan Tarihi Köy Çeşmesinin Elazığ turizmine kazandırılması amacıyla nelerin yapılabileceği konusu ile ilgili olarak hazırlanan turizm komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi maddeleri ele alınarak oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi dördüncü  birleşimi 5 Ocak Cuma günü saat:11:00’da yapılacak.