İki forvetle temastayız!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, sıkıntı yaşadığı forvet mevkii için iki futbolcuyla temaslarını sürdürüyor

İki forvetle temastayız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un ikinci yarısına 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberlikle başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor’da, sıkıntı yaşanan mevkilerin başında forvet geliyor. Ömer Faruk’un halen Elazığ’a dönmemesi ile bu bölge için en az 2 isimle anlaşmak isteyen Bordo-Beyazlı ekibimiz; Adıyaman FK’dan Çağrı Yasak ile 1922 Konyaspor’dan Seçim Can Koç’u listenin başına koydu. Temsilcimiz her iki futbolcu ve kulüpleriyle iletişimde olurken, anlaşma sağlanması halinde her iki oyuncuyu renklerine bağlayacak.


Çağrı Yasak Kimdir?
1999 Kırklareli doğumlu olan Çağrı, Tarsus İdman Yurdu ile başlayan profesyonel kariyerinde 1922 Konyaspor, Arnavutköy Belediyespor ve son olarak Adıyaman FK formaları giydi. Güneydoğu ekibinde 18 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında bu sezon forma giyen Çağrı, 3 gol atma başarısı gösterdi.


Seçim Can Koç Kimdir?
1997 Sakarya doğumlu olan santrafor oyuncusu, Bölgesel Amatör Lig’de çeşitli takımlarda forma giydikten sonra son olarak 2020-2021 sezonunda Gerede 1970 Spor’da forma giydikten sonra Orduspor 1967’ye transfer oldu. Bu sezon başı transfer 1922 Konyaspor’a transfer olan başarılı oyuncu 17 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi ve 1.584 dakika sahada kalarak 7 gol atma başarısı gösterdi.