İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORLAR

Kübra Kabukçu/ Bir el bir gönül grubu Elazığ'da çalışmalarına devam ediyor. Deprem ve pandemi den bu yana ihtiyaç sahibi ailelerin erzak gıda, barınma, ev eşyaları kira, elektrik ve  su faturaları gibi ihtiyaçlarını karşılayan Bir el bir gönül grubu  bu kapsama ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürüyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Bir el bir gönül grup başkanı Cihan Erdim yaptığı açıklamada,“ Özellikle dezavantajlı mahalleler olan Aksaray, Hicret, Çatalçeşme ve Karşıyaka mahallelerimizde ikamet eden, iki göz evlerde oturan ailelerimiz var. Bunlara yetişmeye çalışıyoruz. Bu şehrin varoş mahallelerinde imkânı kısıtlı çok ailemiz var. Bunlar ya eşi hapiste olan ya göçle gelen ya da esi terk edilmiş aileler. Burada zenginlerimize seslenmek istiyorum. Gelsinler bizimle beraber 1 saat gezsinler görsünler. Her şeyi devletten   beklememek lazım. Devlet kim? Devlet sen ben.” dedi.

Erdim, “Ailelerimizin erzak gıda ihtiyaçlarının yanında ev kiraları faturaları gibi ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Şimdi bu ailelerimize odun kömür ihtiyaçlarının temini için çalışıyoruz. İnşallah elimizden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyoruz. Bir el bir gönül grubumuzda özellikle bize sonsuz destek olan insanlar var. Hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.