HÜDAPAR Elazığ İlçe ve Beldelerinde İttifak Yapacak mı?

HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, partilerinin Elazığ'daki ilçe ve beldelerde herhangi bir ittifaka dahil olup olmayacakları ve ortak aday çıkartıp çıkartmayacakları konularında Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu.

HÜDAPAR Elazığ İlçe ve Beldelerinde İttifak Yapacak mı?

Elazığ’da 31 Mart seçimlerine doğru tarihte benzeri görülmemiş bir siyası atmosfer yaşanıyor. Ak Parti’nin ilçe ve beldelerde adaylarını bir türlü açıklamamasının yanında birçok parti adaylarını açıklayarak saha çalışmalarını başlatmış durumda. Bunun yanında MHP, Yeniden Refah ve HÜDA Par gibi partiler güçlü adaylarla oldukça iddialı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, gerçekleştirilecek seçimlerde Elazığ’da izleyecekleri siyasi yol haritası, ilçe ve beldelerde aday çıkarma durumu veya ittifak konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Teşkilatımızı kurduğumuz bütün ilçelerde aday çıkardık. Şu an toplam 7 ilçede adayımız var. Belirlediğimiz adayları açıkladık. Şu an saha çalışmaları başladı, yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Açıklamadığımız ilçelerde ise görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde onları da açıklayacağız.

“ELAZIĞ’I HÜDA PAR BELEDİYECLİĞİ İLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Başkan Adayı Kavaklı’nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“HÜDA PAR ile çalışmak isteyen herkese ulaşmaya çalıştık. Biz burada adaylarımızı belirlemeden önce ilin kanaat önderlerinden, eski siyasilerden, partimizin değerlerini ve kriterlerini benimseyebilecek bütün adaylarla, partimizin dışındaki bütün insanlıkla bu istişaremizi yapmaya çalıştık.

Bizler ittifakı hiçbir zaman ötelemiş değiliz. Birlikte harekette güç vardır. Güç kavramında ise kazanç ve başarı vardır. Birlikte hareket edildiğinde Elazığ ve ülke genelinde başarı söz konusu olur. Bu sebeple ittifaklara sürekli yakın durduk. O ittifakları da bozmak istemedik. Şu anda Elazığ’da, Genel Merkez gündeminde ittifak konusu olmadığından dolayı bizler de yerelde ittifak arzusunda değiliz, tek başına yol yürüyüp Elazığ’ı HÜDA PAR Belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz.”