Her Köfteye Maydanoz

Açıklamaları ile hemen her gün olay olan ve adı geçen isimlerin cevap verme yarışına girdiği Sedat Peker'in açıklamaları, Köfteci Yusuf markasına kadar uzandı.

Her Köfteye Maydanoz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde TRT ekranlarında yayınlanan bir programa katılmış ve Sedat Peker'in kendisiyle ilgili iddialarına yanıt vermişti. Bakan Soylu, Sedat Peker ile ilgili önemli bir iddiada bulunmuş ve "Bursa'da Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar. Operasyonu başlattım" ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilgili Sedat Peker de yayınladığı 7. videoda Köfteci Yusuf iddialarına ilişkin olarak şunları söylemişti: "Bir de Köfteci Yusuf. Köfteci Yusuf konusu nedir anlatayım. Bizim atalarımızın sürgünüyle ilgili Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir anma etkinliği yapıldı. Ben oraya geldim, duyuru yapıldı. 15 bin kişi parkın içinde, internet görüntülerine bakabilirsiniz, 15 bin kişi de yukarıda konuşma yapacağım yerde bekliyor. Yer gök insan. Ben oraya gitmeden önce, gidenler aradılar. Köfteci Yusuf var senin hayranın tanışmak ister misin diye sordular. Ayıp olmasın nezaketen tanıştık. Kapattık. Başka ne hayatımda Köfteci Yusuf gördüm, ne köfte yedim ne bir şey yaptım.”

Peker, her ne kadar böyle söylese de Köfteci Yusuf’un tesislerini almak için tesislerde domuz eti kullanıldığına dair haber yaptırmakla tehdit ettiklerini ve bunu yapma düşünceleri konuyu inceleyen savcının iddianamesinde detaylarıyla anlatılıyor.

Hayatın her bir alanında at koşturan Peker’in köfteci Yusuf markasına olan bu ilgisi meşhur lezzetinden mi yoksa Bakan Soylu’nun açıklamalarını itibarsızlaştırmak istemesinden mi kaynakladığını önümüzdeki günlerde yine dinler ya da okuruz sanıyorum.