Hele Bakın Kim Gelmiş?

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tepkilerin odağında olan Gülşen, seçim sonuçlarına göre Türkiye'ye dönmeyi bekledi. Sonuçlar beklediği gibi olmayan şarkıcı, son konserindeki açıklamalarıyla yaşananları unutturmaya çalıştı.

Hele Bakın Kim Gelmiş?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurt dışı yasağının da kaldırılmasıyla soluğu İngiltere’nin başkenti Londra’da alan Gülşen, kısa süre önce yeniden konserlerine başladı. Şimdilerde yaşananları ve söylenenleri unutturmaya çalışan şarkıcı, son olarak bayramın son günü Bodrum'da konser verdi.

Sahnede zaman zaman açıklamalarda bulunan Gülşen, “Burası her zaman olduğu gibi çok güzel, nedense her seferinde çok heyecanlanıyorum. Çünkü böyle bir ambiyans olamaz, ülkemiz çok güzel değil mi? Her gün şükrediyorum, sizlere çok büyük vaatlerim var, çok eğleneceğiz.” Diyerek tüm söylemlerinden çark etti.

Gülşen’in bu ifadeleri Türkiye’nin güzelliğini ortaya koyuyor gibi gözükse de aslında onun derdi; şan, şöhret ve para… Hükümete kafa tutup bu ülkede yaşanmaz diyenlerin birçoğu cennet diye bildikleri ülkelerde yokluk yoksulluk yanında ilgi ve alaka görmeyince hem alkışı hem de parayı özlüyor ve  pişman olarak ülkeye dönüyorlar.

Ancak bu dönüşü kendi şahsi çıkarlarını örtmek amacıyla ülkenin güzelliklerine yıkılarak yapıyorlar. Tabi biz de yiyoruz!...

Gülşen, bu ülkeyi beğenmese de Türkiye dört bir yanıyla cennet olduğu gibi yönetimiyle de Fransa’dan da İngiltere’den de bin kat daha istikrarlı. Küresel enflasyondan kaynaklı geçici sorunlar yaşansa da bu memlekete laf söyleyip gidenlerin tıpış tıpış dönmesinden de  anlaşılıyor ki bu ülkeye laf söyleyen çarpılır ve pişman olarak geri döner.