HAVADAN ÇEKİM MESLEĞİ!

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/En kısa haliyle 'uzaktan kontrol edilen, pilotsuz hava aracı' olarak tarif edebileceğimiz drone'lar, kuşkusuz son yılların en çok dikkat çeken teknolojilerinden biri.

HAVADAN ÇEKİM MESLEĞİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Drone’lar hem üzerine kurulan/kurulacak olan iş modelleri hem de birçok alanda hali hazırdaki düzeni değiştirebilecek potansiyelleriyle fazlasıyla dikkat çekici ve girişimciler için de iştah kabartıcı.

 

Mormorik Reklam Ajansı Yöneticisi Emrah UÇKUN bizlere DRONE hakkında bilmemiz gereken detayları verdi.

 

HAVADAN ÇEKİM MESLEĞİ

 

Son yıllarda Dünyada ve Türkiye'de kullanılan bir teknik yaygınlaştı. Drone ile gerçekleştirilen havadan çekim mesleği. Bir çok tanıtım , reklam videolarında görmüşsünüz. Havadan  görüntüleme tekniği ile örneğin belediyeye ait bir parkın tanıtım videosunda parkın havadan görüntülerine yer verilir. Bu görüntüler hem çekilecek olan yerin daha detaylı ve farklı açılardan çekilmesine hem de montajlanmış görüntüler ile birlikte ortaya çıkan işin çok daha estetik ve kaliteli durmasını sağlamaktadır.

NEDİR BU DRONE KİRALAMA?

Havadan çekilen görüntülerin çekilmesini sağlayan araçlara "DRONE" adı verilmektedir. Drone adı verilen cihazlar altına kamera taşıyıcıları ile birlikte kamera bağlayarak havadan titreşimsiz görüntü almaya yarıyor. Bir kamera operatörü ve bir drone operatörü olarak iki kişi tarafından kullanabiliyoruz. Drone   kiralama işlemi yaptığınızda iki operatör olarak hizmet verilmektedir. Havadan görüntüleme işini bütün reklam , tanıtım filmi , havadan canlı yayın hizmeti , dizi çekimleri , klip çekimleri , sinema filmlerinde kullanabilirsiniz.

Mekân tanıtımları, emlakçıların ev ve muhit gösterimi gibi ticari alanlarda insansız hava aracı kullanılıyor. Günübirlik drone kiralama seçeneğiyle mekân – mağaza noktası havadan görüntülenebilir, ev ve muhit kuş bakışı şeklinde görüntülenerek tüketicilere bilgi sağlayabilir.

Organizatörler

Düğün organizasyonu, evlilik teklifi anları, nişan – söz törenleri, açılışlar gibi özel organizasyonlar için insansız hava aracı kullanmak mümkündür. En özel günleri tepeden görüntüleyip yüksek kalite kaydetmek ve fotoğraflarla ölümsüzleştirmek için drone pratik bir seçenek sunuyor.

Drone Kiralama Hizmeti ile Havadan Fotoğraf & Video Çekimi Gerçekleştirin

 4K & Full HD görüntü kalitesiyle video kaydı yapabilmenin en kolay ve maliyetli yolu şüphesiz insansız hava aracı kullanmaktır. Özel projeler, düğünler, evlilik teklifleri, reklam tanıtımları, klip çekimleri, dizi – film projeleri, gökyüzünden ürün taşıma, gayrimenkul ekspertizi gibi alanlarda drone kiralayarak havadan fotoğraf çekimi veya havadan video çekimi şeklinde özel görüntüler alınmasını sağlıyor.

İnsansız hava aracı kiralama fırsatıyla, cazip fiyatlarla yüksek kalite çekim yapılması için son sistem, profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Drone ile birlikte her türlü satılık – kiralık arazi, arsa, bina, inşaat, site çekimleri; mağaza, mekân açılışları; konser – festival çekimleri son derece profesyonel bir şekilde çekilebilmektedir.

Gökyüzünden, yerden metrelerce yükseklikten HD kalitesinde video kaydı oluşturmak ve fotoğraf çekimi gerçekleştirmek, operatör ile birlikte drone kiralama fırsatlarından yararlanmak isteyen müşterilerimiz oldukça fazla.. 

İnsanların özel günleri ve organizasyonlarını drone’lar vasıtasıyla gökyüzünden çekiyor, montajlıyor ve ölümsüzleştiriyoruz. 

 

KÜÇÜKLÜĞÜMÜZDEKİ UZAKTAN KUMANDALI OYUNCAK ARABA HİSSİYATI VERİYOR;

 

Drone’lar ya da daha yaygın adıyla insansız hava aracı, küçüklüğümüzdeki uzaktan kumandalı oyuncak araba hissiyatı veriyor. Küçükken bir kumandayla arabanın gideceği yönü kontrol etmek nasıl çılgıncasına bir heyecan veriyorsa drone çok daha üst seviyelerde benzer bir heyecan yaratıyor. Düşünün ki kumandayla drone’u havalandırıyor ve istediğiniz alanda 4K & Full HD kalitesinde video kaydediyor, fotoğraf çekebiliyor veya sadece eğlence amaçlı gökyüzü gezintisi yapabiliyorsunuz. Kulağa heyecan verici gelmiyor mu? 

Bugüne kadar aldığımız  tepkilerden dolayı oldukça memnunuz.İnsanlara özel günlerini daha farklı açılardan ve sıkılmadan izleyebilecekleri bir şekilde sunabiliyoruz. Bugüne kadar çekim yaptığımız organizasyonlarda insanların uçan bir kamera görünce oldukça şaşırıyor ve yerdeki kameramız bile sürekli havadaki drone’u çekiyor.

Tüm projelerimizde ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde analiz ederek, uygun ekipman, çekim zamanı ve çalışma standartlarını belirliyoruz. Her yeni projeye olabildiğince hassasiyetle yaklaşıyoruz. Ekipmanlarımızın en iyi performansta çalışmasına özen gösteriyoruz ve devamlı bakımlarını sağlıyoruz. Havacılık kurallarının dışına çıkmayarak, her zaman güvenliği önde tutuyoruz.

Elazığ'ın ve hatta bölgenin ilk ve tek promosyon showroomu olan ajansımız da; Drone çekimleri, 3D Sanal Tur işlerinde sahip olduğumuz son teknolojili ekipmanlarımız ve uzman ekibimiz ile TANITIM FİLMİ sektöründe öncü firmayız.Firmanızın kurumsallaşması noktasında ihtiyaç duyduğunuz tüm görselliği sizlere sunmaktayız.TEŞEKKÜRLER...