Halk İradesini Meydanlara Yansıttı !

Salıbaba Mahallesi muhtarı Muhammet Hacı GÜNEŞ , bu yüce milletin 15 Temmuz gecesiyle birlikte   tek bayrak altında tek vatan içinde yaşamak istediklerini toplandığı meyd

Halk İradesini Meydanlara Yansıttı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salıbaba Mahdigeresi muhtarı Muhammet Hacı GÜNEŞ , bu yüce milletin 15 Temmuz gecesiyle birlikte   tek bayrak altında tek vatan içinde yaşamak istediklerini toplandığı meydanlarda  Dünya’ya haykırdığını söyledi. GÜNEŞ “Meydanlarımızı  bir an olsun dahi boş bırakmayan bütün halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Darbe girişimin en güzel tarafı Çanakkale ruhumuzun ölmediğini görmüş olduk. Birlik ve beraberlik duygularımız iyice kabardı. Bu girişimin en güzel taraflarından biri aynı düşünce de aynı sevgi ve muhabbetle bağlı olduğumuz  ve iliklerine kadar vatan sevgisi taşıyan yeni yeni insanlar tanımamıza sebep oldu”diye konuştu.

Organizasyonda Eksik Vardı !

7 Ağustos’ta  yapılan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin beklenilen ilgiyi Elazığ’da görmediğini söyleyen GÜNEŞ “Şahsen ben 60 bin kişi bekliyordum.  Mitingin başlayacağı saat şehir çok sıcaktı. İnsanlarımızın birçoğu aşırı sıcaktan meydanı  erkenden terk etmek  zorunda kaldı.  20 bin kişi  ancak katıldı. 2 saat daha geç başlasa katılım çok daha iyi olabilirdi”diye konuştu.

5 Vatandaşımız 27 Gündür  Meydanlardan Çıkmadı !

Sürekli meydana gelen kişileri gözlemlediğini  ve belirlediği 5 vatandaşın 15 Temmuz   Demokrasi Meydanı’nı hiç terk etmediğini  ifade eden GÜNEŞ “  15 Temmuz gecesinden itibaren  27 gün boyunca burada sürekli duran 5 vatandaşımız var. Onları sayın valimizin ya da belediye başkanımızın düzenleyeceği  bir organizasyonla cumhurbaşkanımızla ile tanıştırıp en azından bir hatıra fotoğrafı çekilmeli. Bu fedakar 5 insan bence bunu hak ediyor” diye aktardı.