ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÜÇLENDİRİLİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zabıta Müdürlüğü'nün Elazığ'da gıda kontrolleri başta olmak üzere bütün denetimleri yaptığını, bel

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÜÇLENDİRİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zabıta Müdürlüğü’nün Elazığ’da gıda kontrolleri başta olmak üzere bütün denetimleri yaptığını, belediyenin en önemli birimlerinin başında geldiğini söyledi. Zabıta personelinin daha rahat koşullarda çalışabilmesi için her geçen gün ellerindeki imkanları genişlettiklerini kaydeden Yanılmaz, “En son 4 adet motosiklet aldık ki bunlar çok güçlü araçlar. Olay mahdigerine rahatlıkla ulaşabilecekler,  aynı zamanda da devamlı gezerek ‘biz buradayız’ diyebilecekler. Bu motosikletlerin sayısını ihtiyaca göre artıracağız. Şimdilik Elazığ bazında bu sayı yetiyor ve gereken hizmeti görüyor” dedi.

 

ZABITA PERSONELİNİ TEBRİK EDİYORUM

 

Daha önce de yine Zabıta Birimi’ne yaka kamerası alındığını hatırlatan Yanılmaz, personelin muhataplarıyla diyalog anındaki konuşmalarının kayıt altına alındığını belirterek, “Genelde ‘zabıtalar bize kötü davrandı’ şeklinde iddialar oluyor. Ama kameraları izlediğimizde zabıtalarımızın gerçekten gerekli düzen içerisinde belirli değerleri koruyarak hareket ettiklerini görüyoruz. Ben bütün Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

ELAZIĞLILAR HASSASİYET GÖSTERİYOR

 

Yanılmaz, Elazığlı esnafların ve vatandaşların da düzenin sağlanması noktasında gerekli hassasiyeti gösterdiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Elazığ’da gerek esnaf kardeşlerimizin gerekse hemşerilerimizin düzen ve intizama uymalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Kaldırım ihldigereri bunu en başında gelenlerinden bir tanesidir. Elazığ’da hemşerilerimiz bu konuda gerekli duyarlılığı gösteriyorlar.  Az önce çay içmek için gittiğim kahvehaneye daha önce 3 gün kapatma cezası vermişiz. O işletmenin sahibinin bize olan sevgisi, muhabbeti azalmamış belki de artmış. Çünkü biliyor ki Mücahit Yanılmaz, babasının oğlu dahi olsa kurdigerara uymazsa cezasını, kurdigerara uyan herkese de gereken kıymeti verir. Elazığ’da düzen sağlandı ve bir sistem oturdu. İnşdigerah bu böyle devam edecek.