Halil Saraç adaylığını açıkladı

Elazığ Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, 2022 yılında yapılacak Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Halil Saraç adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Resmi adaylık açıklamasında açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, adaylık açıklamasına katılan meslektaşlarına teşekkür ederek “2022 yılında yapılacak Elazığ Şoförler Odası Başkanlığına adayım, şoförler esnafımızın daha iyi hizmet etmek için çok iyi bir yönetim oluşturduk” dedi.

 

“ŞOFÖR ESNAFIMIZ ÇOK YIPRANDI”
Saraç; “Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde kaygıların, geçim sıkıntısının, perişanlığın şoför esnaflarımızı ne kadar çok yıprattığının farkındayız. Bu farkındalıkla işin ehli olan, tuttuğunu koparacak, ne konuştuğunu bilen, genç ve dinamik bir başkan adayı olarak bir yola çıkıyoruz. Bu alın terine, bu çabaya gelin sizde destek olun.


Gün kişisel hesapların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günüdür. Biz hiçbir zaman yalnız olmadık, sizlerde hiçbir zaman yalnız değilsiniz”

 

“HER ZAMAN ESNAFIMIZLA İÇ İÇE OLDUK”
Şoför esnaflarının dertleriyle dertlendiklerini ifade eden Halil Saraç; “Şoför esnaflarımızdan kopmayarak, esnaflarımızla iç içe olduk, dertleriyle dertlendik. Her gün mutlaka taksicilerimizi, minibüsçülerimizi, servisçilerimizi, kamyoncularımızı, galericilerimizi ve rentakar esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizler hiçbir zaman şoför esnaflarımızı oy olarak görmedik ve bundan sonrada görmeyeceğiz”