GÜZEL HABER

Elazığ kamuoyunun beğenerek okuduğu ve her gün merakla beklediği köşemiz olan Hakimiyet'e Göre' köşesinde hep eleştiri yapmıyoruz. Güzel icraatlar ve faydalı olan konulardaki hizmetleri de takdir ediyor ve alkışlıyoruz.

GÜZEL HABER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nasıl Başkan Şerifoğulları’nın yaz şenliklerini iptal etmesine “doğru karar” dediysek, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 83,5 milyonu hibe olmak üzere toplam 141 milyon lira yatırım bedelli 96 projenin kabul edilmesine de “güzel haber” demeyi bildik.

2021 yılı içinde ilimizde toplam 141 milyon lira yatırım bedelli 96 projeye 83,5 milyon lira hibe verilecek.

96 proje içerisinde güneş enerji sitemi, alabalık üretim ve işleme tesisleri,  turistik tesisler, bitkisel üretim tesisleri, yöresel ürünler, arıcılık, hayvancılık, süt çiftlikleri, besi çiftlikleri ve kanatlı et üretimi gibi alanlar var.

96 proje demek en az 1200 istihdam demek. 1200 ailenin geçimi demek. İl ekonomisine katkı demek ve birçok sektörlerin harekete geçmesi demek.

Bu müjdeli ve güzel haber İl valimiz tarafından milletvekilimiz Metin Bulut’un da katıldığı bilgilendirme toplantısında kamuoyuna açıklandı.

İşte şehrin ihtiyacı ve beklentisi olan konular bunlar. Her bir yönetici ve bürokrat kendi alanında azami gayret ve samimiyeti ile çalışır ve gayret gösterirse kendisiyle birlikte bu şehrin insanı da kazanır ve bizlere de “güzel haber” dedirtir.

Emeği geçenlere ve özellikle destek ve hibe konularını en ücra noktada yaşayan gariban insanlara ulaştırıp duyurduğu için TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz ve ekibine sonsuz teşekkürler.