GÜRGÖZE'DEN İL BAŞKANLARINA DAVET

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında siyasi parti liderlerinin bir araya gelmesine benzer bir toplantıyı Elazığ Valisi Mur

GÜRGÖZE'DEN İL BAŞKANLARINA DAVET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında siyasi parti liderlerinin bir araya gelmesine benzer bir toplantıyı Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun başkanlığında tüm siyasi parti başkanları olarak gerçekleştirdiklerini, bu süreci birlikte değerlendirdiklerini söyledi. Bazı siyasi parti temsilcilerinin, il başkanlarının meydana gelerek destek olduğunu, platforma çıkarak halka seslendiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Gürgöze, “Bu sadece Ak Parti’nin meselesi değil. Bu milli iradeye kastetmiş bir güruhun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütünlüğüne, beraberliğine, bayrağımıza, ezanımıza, milli ve manevi değerlerimize yönelik bir saldırısıdır. Dolayısıyla bu meydanda bulunan insanlar sadece Ak Partili insanlar değil. Tüm siyasi parti temsilcileri, farklı partilere oy veren insanlar aramızdalar. Şu ana kadar birçok siyasi parti başkanları buraya geldiler. Diğer siyasi parti başkanlarını da aramızda görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

SİYASİ PARTİ LİDERLERİNİ TEBRİK EDİYORUM

Gürgöze, bu zorlu süreçte tüm siyasi partilerin ortak bir tavır sergilediğini, bu nedenle genel başkanları Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer tüm siyasi parti liderlerini tebrik ettiğini ifade etti. Bundan sonraki süreçlerde de, bu birlik ve beraberliğin devam edeceğine inandığını kaydeden Gürgöze, “Buna yönelik işaretler var. Siyasilerimiz ve farklı siyasi partilere oy veren insanlarımız bu konuda duyarlılık gösterdiler. İlimizde de bu duyarlılık had safhada. Sizlerin de gördüğü gibi her siyasi kesimden, her etnik gruptan, her düşünden, her inançtan insan burada. Birlikteyiz ve milli irademize sahip çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımız, ‘Alanları terkedin’ deyinceye kadar burada birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu darbe girişimine karşı konan ortak tavırda herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gürgöze ayrıca, hem ülke genelinde hem de Elazığ’da medyanın çok iyi bir sınav verdiğini belirterek basın mensuplarını tebrik etti.