Gündoğdu: 'Güzel günler göreceğiz'

Elazığ Karakoçan FK 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, 4 haftalık şanssızlıklarını Erbaaspor karşısında kırdıklarını belirterek, üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi

Gündoğdu: 'Güzel günler göreceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’da Erbaaspor karşısında alınan 3 puanını mutluluğu yaşanıyor. Takım olarak şanssız bir süreç geçirdiklerini ve 4 maçlık galibiyet hasretine Erbaaspor karşısında sonlandırdıklarını belirten kulüp 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, “Gelecek bizim adımıza daha güzel olacak” dedi.

Ligin 11. haftasında Isparta 32 Spor’la oynayacakları maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıklarını belirten Gündoğdu, “4 haftalık bir galibiyet hasretimiz vardı ve bunu Erbaaspor karşısında güzel bir oyunla dindirdik. Barış Kazer’in gol bulması da takımımız adına önemliydi. Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmenin gayretindeyiz ve hedefimiz Elazığ’ın ismini en iyi şekilde duyurmak. İnşallah güzel günler göreceğiz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza inanıyoruz. Isparta 32 Spor maçına da galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz ve inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

Mavi-Beyazlı ekip, Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta geride kalan 10 hafta sonunda 12 puanla 10. sırada bulunuyor.