Güllü: '3. Lig'e yükselmek istiyoruz'

TFF 3. Lig'e yükselme play-off maçında Çarşamba günü Bitlis Özgüzelderespor'la karşılaşacak olan D. Fırat Üniversitesi GSK'da Teknik Sorumlu Bülent Güllü, maça Trabzon'da ikamet eden Elazığlılar'ı beklediklerini söyledi

Güllü: '3. Lig'e yükselmek istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçlarına Trabzon’da çıkan D. Fırat Üniversitesi GSK’da hedef 3. Lig. İlk maçını bay olarak geçen Bordo-Beyazlılar, ikinci maçta Çarşamba günü Bitlis Özgüzelderespor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Sorumlu Bülent Güllü kritik maç hakkında açıklamalarda bulunarak, Trabzon ve çevre illerdeki kamet eden Elazığlılar’ı desteğe davet etti.
Teknik Sorumlu Güllü açıklamasında, "Çarşamba günü saat 15.00'te Yavuz Selim Stadı'nda karşılaşacağımız zorlu Bitlis maçında tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Trabzon'da ve çevre illerde yaşayan hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek üzere tribünlere bekliyoruz. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ederken bu sezon en çok gol atan ve en çok puan toplayan takım olarak play-off'lara yükseldik. Güçlü ve karakterli bir kadroya sahibiz. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi skorlarla bitirerek 3. lige yükselmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
1. Bölge’den bir takımın TFF 3. Lig’e yükseleceği play-off maçlarının ilkinde 1984 Muşspor, Bitlis Özgüzelderespor’u 2-1 mağlup etti.