Gülen Öldü Mü?

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in uzun yıllar kaldığı örgüt merkezinden silahlı güvenliklerin ayrılması ve üstü örtülü bir mezar yerinin bulunması 'Fetullah Gülen öldü mü?' sorusunu akıllara getirmişti. Olayın yankıları sürerken FETÖ liderinin yeğeni Ebuseleme Gülen'den bir açıklama geldi.

Gülen Öldü Mü?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terörist Gülen'in son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Ebuseleme Gülen, "Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Davanın sahipleriymiş havası estirmek için alıp götürdüler. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine" ifadelerini kullandı.
Bu açıklamalar da gösteriyor ki mesele Terörist Gülen’in ölmesi değil, öldükten sonra misyonun ve kasanın kime kalacağı, kimler tarafından yönetileceği.
Belli ki artık Terörist Gülen kendinde değil, kendi iradesi yok ve bu irade o yaşarken imzalatılacak bazı belge ya da alınacak görüntülerle belirli şahıslar üzerinde toplanacak. Şurası bir gerçek ki terörist Gülen’in ölümüyle birlikte bu ihanet şebekesi  ölmez lakin asla eski gücüne de erişemez. 
Eski terörist öldüyse,  eski haini  kendi emellerine hizmet için bugüne kadar destekleyen, önünü açan güçler yeni bir hain bulmanın derdine düşerler. Ama bu asla eski, bilindik ve önü kesilmiş bir cemaatle yapmazlar.
40 yıl besleyip büyüttükleri FETÖ, bunun karşılığı olarak ülkeyi ele geçirmek için askeri darbe yapacak kadar güçlenmişse, belli ki yeniden bir 40 yıla  ihtiyaç duyacak küresel güçler ve ABD.
Türkiye’de bu misyona talip cemaatler var mı? Elbette vardır. Dünyada aldatılması ve kandırılması en kolay kesim Müslümanlardır. Osmanlıyı yıkan da satılmış ve kandırılmış aydınlarımız, yazarlarımız hatta şeyhülislamlarımız değil miydi?
Kısaca terörist Gülen ölse de Türkiye düşmanı güçler asla ölmez. Onlar semeresini 40-50 yıl hatta 100 yıl sonra alacakları yeni senaryolarını yürürlüğe koyar ve sabırla sonuçlarını beklerler. Önemli olan insanların bu senaryo ve tuzaklara ne kadar aldanıp aldanmadığıdır.