Fırat'ın Kültür Turları

Fırat Üniversitesi, eğitim-öğretim çalışmalarında elde ettiği ve neredeyse artık bir Fırat klasiği haline getirdiği uluslararası başarılarının yanında, eğitim-öğretim için farklı kentlerden gelen öğrencilerine şehrimizi tüm yönleri tanıtma gibi sosyal sorumluluk projelerini de aralıksız sürdürüyor.

Fırat'ın Kültür Turları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehri karış karış öğrencilerine tanıtmaya devam eden Fırat Üniversitesi,   Harput ve Palu ilçelerine yönelik kültür turlarına Hazarbaba dağ-doğa yürüyüşü ile devam etti.

Etkinlikleri hem basın yayın organlarından hem de sosyal medyadan takip ettik. Hakimiyet haber muhabirlerimiz de Palu gezisine iştirak etmiş ve güzel görüntüler eşliğinde gençlerin görüşlerini de yansıtmıştı.

Fırat'ın Kültür Turları

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim birimi tarafından ve özellikle Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Furkan Dilaver’in yoğun emek ve FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın destekleriyle gerçekleştirilen etkinliklere katılan öğrencilerin mutluluklarını gözlerinden anlamak ve sözlerinden duymak mümkün.

Baharın yaza evrildiği, tabiatın en güzel halleri ve yeşilliği yanında her noktasından tarih fışkıran şehrimizin tanıtılmasına yönelik bu gayreti takdir ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyor ve bunun diğer kurumlara da örnek olmasını diliyoruz.