Güçlü Medya, Güçlü Elazığ

İlimizde medya sektörünün köklü bir geçmişe sahip olduğunu, günümüzde de güçlü ve etkin bir yapısı olduğunu sıklıkla dile getiriyoruz.

Güçlü Medya, Güçlü Elazığ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Televizyonlarımız, günlük ve haftalık gazetelerimiz yanında önemli işler ortaya koyan haber sitelerimizi de oldukça başarılı, etkin ve gayretli görüyor ve bölgemizde fark yarattıklarını dile getiriyor, bu kuruluşlarımızın başarılarını Hakimiyet olarak hiçbir komplekse girmeden her zaman takdir ediyoruz.

Şehre medya alanında hizmet veren iki güzide kuruluşumuz bu günlerde yeni yayın dönemlerini kutluyorlar. Sektörde uzun yılların birikimi, emeği ve tecrübesiyle öne çıkan usta gazeteci Zülfü Bal’ın yönetiminde önemli başarılara imza atan Tek Medya üçüncü yayın yılını, ilimize geçmişte siyaset yoluyla hizmet veren ve yayın hayatına başladıktan sonra sektöre farklı bir bakış açısı getiren Muhammed Şağbanşua’nın öncülüğünde yayın hayatına devam eden Sonsöz Gazetesi de dördüncü yayın yılını kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorlar.

Her iki medya kuruluşumuzun da tek amacı ve gayesi var o da şehrimize hizmet etmek, halkımızın duygu ve düşüncelerine tercüman olmak.  Hakimiyet Gazetesi olarak her iki medya kuruluşumuzun yeni yayın yıllarını kutluyor,  bu başarıda emek ve alın teri olan tüm ekibi ve köşe yazarlarını tebrik ediyor nice yıllara diyoruz.