Güçlü Ekiple Güçlü Elazığ

12 Kasım tarihinde sektör temsilcilerinin belirlendiği Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, organ seçimlerini de yaptı.

Güçlü Ekiple Güçlü Elazığ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Delegelerin oyları ile Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyelikleri, Disiplin Kurulu Üyeliği, Genel Kurul Delegeliği ve Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı.

12 Kasım seçimleri öncesi ciddi bir çalışma performansı ve samimiyeti ortaya koyan İdris Alan Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilimizin saygın iş insanı, Elazığspor eski başkanı ve Elazığ Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş ise ETSO Meclis Başkanı seçildi.

Yapılan seçimlerde yönetim, denetim, üst kurul üyelerinin de seçimleri gerçekleştirildi.

ETSO olarak şehrin gelecek dört yılına ve ekonomisine yön verecek yeni bir döneme giriliyor. Ve seçilen isimlere bakıldığında önümüzdeki süreçte ilimizin her alanda kalkınması, ilerlemesi, sorunlarından arındırılması ve büyümesine yönelik güçlü ve kararlı adımlar atacak bir kadro ile karşı karşıyayız.

ETSO Başkanlığı koltuğuna oturan İdris Alan’ın makam ve koltuk diye bir derdi ve sevdasının olmadığını bu şehirde herkes bilir.
Yüreği Elazığ sevdası, gönlü Elazığ aşkıyla doludur Alan’ın. Kanayan bir yara gördü mü hem ciğeri yanar hem de onu dindirmek için elinden geleni yapar.

Bu tavrı ve duruşunu onu “sabırsız Elazığlı” yapmış ve bu çıkışıyla gönüllerde taht kurmakla kalmamış, bugünlerde yaklaşık 12 bin istihdam sağlayan tekstil fabrikalarının ilimizde yatırım yapmasına vesile olan teşvikte 6. Bölge imkânlarının ilimize kazandırmıştı.

ETSO Başkanı İdris Alan’ın ARGE ekibinin çalışarak şehrin öncelikli çözülmesi gerekli sorunları ile ilgili bir yol haritası mevcut.

Bu sorunları çözecek yetkin, deneyimli ve şehri iyi tanıyan güçlü bir ekibi de artık iş başında.

ETSO Meclis Başkanlığına seçilen Sedat Karataş, gerek geçmişte yürüttüğü görevler gerekse şehre katma değer sağlayan bir iş insanı olarak sorunları bilen, çözümleri konusunda Başkan Alan ile birlikte cesur adımlar atabilecek değerli bir isim.

Bununla birlikte Yönetim kuruluna seçilen isimlerin de her biri, ETSO ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunabilecek donanımlı, deneyimli ve saygın isimler.

Güçlü bir ekip ve samimiyetle çıkılan yolda tüm zorluklar kolay olur, engeller kalkar, kapılar bir bir açılır. Zira samimiyet ve ihlas, Rabbani desteği celbeder, onunla güçlenir.

ETSO organ seçimlerindeki tablo da gösteriyor ki bu ekip;  il yöneticileri, siyasiler, bürokratlar ve özellikle de TOBB ve Bakanlıklarla birlikte ve ortak akılla ürettikleri projelerle şehrin ekonomisine bir cemre sıcaklığı oluşturacak ve tüm kurumların paydaş ve kardeşliği ile kazanan Elazığ olacaktır.

Bu vesile ile ETSO başkanlığına seçilen İdris Alan, Meclis Başkanlığına seçilen Sedat Karataş ile tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.