Gözler Karaköprü Belediyespor maçında!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, haftasonu oynayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor

Gözler Karaköprü Belediyespor maçında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 24. Haftası’nda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları yoğun tempoda sürdürülüyor.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları refakatinde Elazığspor Tesisleri’nde teknik – taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren temsilcimizde, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrası Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş açıklamalarda bulundu.

“FUTBOLCULARIMIZIN İÇ SAHA SENDROMU VAR”

Takımda morallerin üst düzey olduğunu belirtan Tutaş, “Pazartesi günü izin vermiştik, dün başladık antrenmana ve bugün de taktiksel bir şeyler denemeye çalıştık. Hafta sonu rakibimizi iyi analiz ettik zayıf yönlerini ve güçlü yönlerine baktık. Rakibe baktığımız zaman son haftalarda mağlup olmamışlar. Son 3 deplasman maçında da galip gelmişler. Bizim de kendi sahamızdaki maçlarda sıkıntı yaşadığımız gerçeği var. Bu hafta işi tersine döndürmek istiyoruz. Bu hafta alacağımız 3 puan ve diğer haftaki Aydın maçı dolayısıyla değişik bir atmosferde oynanacak. Tekirdağ maçının akabinde Karaköprü’den alacağımız 3 puan bizim için çok iyi olacak. Futbolcularımızın iç saha sendromu var. Hafta sonuna kadar konuşacağız bu haftayı. Uşak maçından bile alınan 1 puan bizi sevindirmedi ama Karaköprü maçından alınacak bir 3 puan bizi hedeflerimize daha da yakınlaştıracak” ifadelerini kullandı.

 

“PLAY-OFF’A 4 PUAN VAR”

Elaziz Belediyespor’un ofansif oyuncuları kaptan Volkan Serim ile Muhammet Ali Aydın antrenman sonra yaptıkları açıklamalarda galibiyet için sahada olacaklarını söylediler.

Takım olarak bir sıkıntımız yoktu sadece galibiyet alamıyorduk diyen kaptan Volkan, “Onu da bu hafta zorlu Tekirdağ deplasmanından 3 puan alarak kapattık. Bu hafta Karaköprü maçı var ve play-off’a 4 puan var. Onu da kapatmak istiyoruz bu hafta. Gördüğünüz gibi çalışmalar devam ediyor. Biz play-off’a kafa olarak kenetlendik” dedi.

Muhammet Ali Aydın ise, “Tekirdağ’ı yendik ve mutluyuz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle önümüzde 3 maç var ve üçü de kazanabileceğimiz maçlar. Bizim önce takım olarak inanmamız lazım. Play-off’un en büyük adayı biziz” ifadelerini kullandı.