Görüntüleri tepkiye neden olan hasarlı binanın yıkımına başlandı

Elazığ'da bir kişi, ağır hasarlı binaya girerek pencereye çıkıp balkondan aşağı inmeye çalıştı. Caddede bulunan kişiler ile tartışan şahıs aşağıdakilerin üzerine 4'üncü kattan beton parçası fırlattı. Ağır hasarlı binadaki bu görüntüler tepkiyle karşılanırken hasarlı binaların yıkım sürecinin hızlanması gerektiği konuşulmuştu.

Görüntüleri tepkiye neden olan hasarlı binanın yıkımına başlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün vwhatsapp ihbar hattımıza gelen bir görüntü, ağır hasarlı binaların yıkım süreciyle ilgili birçok tepkiye neden olmuştu. 

Sürsürü Mahallesi'nde Elazığ'daki en büyük AVM'lerden birinin tam karşısında bulunan ağır hasarlı bir binada çekilen görüntülerde kimliği belirsiz kişilerin taşkınlık çıkardığı ve çevredeki aileleri rahatsız ettiği görülmüş vatandaşlar ise binanın yıkımının bir an önce yapılması gerektiğini belirtmişti.

Tepkilerin ardından Sürsürü Mahallesi'nde bulunan binanın yıkım işlemleri başladı. Vatandaşlar şehirdeki birçok hasarlı binanın da bu şekilde olduğunu, çoğunun madde bağımlılarının ve fuhuşun merkezi haline geldiğini belirterek yıkım sürecinin hızlanmasını istiyor.