Gıjıldayın!

Milli Savunma Bakanlığı,  gece yarısı operasyonu ile Pençe-Kılıç Hava Harekâtı icra etti. Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde teröristlerin kullandığı inler ateş altına alınmasının ardından Türkiye karşıtları harekete geçti.

Gıjıldayın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'yi karalama kampanyasında Kongre'ye yapılan çağrıda, Ankara'ya F-16 savaş uçağı tedarikinin durdurulması istenirken, "Türkiye'ye jetlere hayır" denildi.

Öte yandan yine sosyal medyada yapılan çağrılarda, Türk ürünlerinin boykot edilmesi istendi. "Türkiye'ye boykot", "Türk ürünlerine boykot" gibi ifadeler kullanılarak, Türkiye'nin bölgede "tehdit" oluşturduğu öne sürüldü.

Bu arada Ankara karşıtı çevrelerce yapılan paylaşımı alıntılayan ANCA, "Kürt kardeşlerimizin yanındayız." ifadesini kullandı.

Başka bir mesajda, ABD Başkanı Joe Biden'a çağrı yapılarak, düzenlenen askeri harekâttan NATO üyesi Türkiye'nin sorumlu tutulması talep edildi.

Yunan lobilerinin de paylaşımlarıyla karalama kampanyasına destek verdiği görüldü.

Oh be!.. Operasyonun hedefine ulaştığını ve ciddi zayiat verdiğini düşmanlarımızın feryadından görmek ne kadar mutluluk ve keyif verici.

PKK taraftarları, bu örgüte destek veren ülkeler ve bunların resmi ya da yarı resmi sözcülerinin  yerel ağızla gıjıldamalarından da anlıyoruz ki TSK çok yerinde ve zamanında bir iş yapmış.

Gelelim Türk mallarının boykot edilmesine.  Geçmişte İsrail’ın hadsiz saldırılarına karşı ülkemizde de benzer ürün boykotları çağrısı yapılmış ancak tüketici alışkanlıklarında herhangi bir değişim olmamıştı. Elbette çok sayıda duyarlılık gösteren insanımız oldu lakin hala iftar, ziyafet ve düğün salonlarında meşhur kola markasından vazgeçemeyenler  az değil.

Kaldı ki Avrupalı ve Amerikalı,  bir Türk markasını alıyorsa, o malın kalitesini ve fiyatını takdir ettiği için alıyordur. Ortalama Avrupalı ve Amerikalı için PKK’nın da ABD hükümetinin de Yunanistan yönetimin de çok etkisi olmaz.

Tüm bunlara rağmen velev ki Türk mallarımız boykot edildi. Bize göre pazar mı yok?  Rusya, Ortadoğu, Afrika, Uzakdoğu ne güne duruyor?

Biz vatanımızı şer güçlerden koruyalım ve daha geçen Pazar günü taksim meydanında  vatandaşlarımızla  birlikte şehit olan Elazığlı hemşerimiz Yusuf Meydan ve 5 yaşındaki Ecrin’in  kanları yerde kalmasın, tüm şehitlerimizin  ruhu rahat etsin, biz hem çok üretir hem de daha çok ürün satarız dünyaya…